![]() |
Oprez, turski iPhone
Oprez,
ne tržištu su se pojavili turski iphoni pa ako budete slučajno kupovali zatražite snimku upaljenog mobitela te kopiju osobne iskaznice za svaki slučaj. Link |
Hahahahahaha, turski kazes?
Hodaju turci, vise im .... xD |
Citiraj:
|
hahhhah, ne vjerujem, *ebote koja patka :D
|
Dok ga nije "upalio" vidio sam odmah par hardverskih gresaka. Nema rupe na "ladici" za sim, ono dugme za gasiti zvuk nakrivo, gornja tipka za palit-gasit je previse zaobljena, donja dva sarafa prevelika, original su manji
Kud one kineske kopije, jos sad i ovo :D |
a nisi skužio prosječenu jabuku, na low batery? :D Ili je to tako i na originalu :D
http://www.pohrani.com/f/44/2v/4eBsbilT/capture.png |
Ma jesam, ali sam napisao "do paljenja", ako npr. netko vidi u oglasu sliku.
|
preskočio sam taj dio ;) :D
|
Vidi se iz aviona da je fake. ali ako je vakumiran....
|
Citiraj:
|
pa da!
znaš da se uvijek, kada se daje 3000 kuna za mobitel uzima mobitel na "lijepe oči". Uopće se ne ide osobno pogledati. :D |
Upravo to, uplatiš liku pare i ako pošalje - pošalje :D
|
haha, pa ko je lud da kupuje tako skupe stvari od nepoznatih ljudi preko oglasa, i to još bez slike???
|
Uf, iznenadio bi se brojkom, ali uglavnom, reći ću ti da su ljudi koji razmišljaju kao ti - manjina. :D
|
hm, mogao bi onda pokrenuti neki biznis, prodajem mobitele, a ljudima šaljem konzervu eva sardina :) :dobartek:
|
Zauzvrat svaki 3x dobiješ pajzer ;)
|
Citiraj:
Ali ovaj turski ajfon je carski. :roller: koji likovi |
Puno kriminalnije od samog fejk ajfona mi je video u kojem lik jednom rukom snima, a drugom pokušava nešto otpakirat i pokazati :facepalm:
Takav video kad vidim na youtube ode mi cijeli dan u pm. Hrpa budala koja se ne sjeti kameru/mobitel negdje nasloniti i snimati. |
Nije pokazao najvažniju stranu - zadnju!
|
pa zašto ne kupiti
meni više ništa ne treba, policija će dići tužbu za robu vrijednosti iznad 1000kn ako ste prevareni... A i nikome sa malo mozga neće pasti na pamet da šalje pokvarenu robu ako zna da je poslao kopiju osobne i da ga se lako može pronaći. Paket stiže pouzećem i ako ne štima adresa sa osobne na paketu znaš da je šrot... P.S. ni kinezi nisu bolji što se tehnike tiče : link |
katastrofa... ovo je ipak vrh vrhova fake robe... dve baterije, led lampica i okvir... za 3-4 soma kn :D najgore je što je paket sređen totalno i izvana treba oštro oko da skuži fejk
ali mislim da je ovaj fejk čak teško i nabavit... za razliku od fejk micro sd kojeg redovito šalju... nedavno me baš sjebalo za fejk micro sd, piše gore sandisk i sve, al moš ga jebat... a cijena nije bila najniža :( |
fake, k tome i loš. iz aviona vidljiv..
|
1. Sluše
2. Boja plastike 3. Debljina ( Tj visina plastike iznad "metala") 4. Nakrivljene tipke Dok jedino je punjac na prvi pogled djelovao uvjerljivo... |
Ekran su fino zakamuflirali. Markerom.:D
|
a pod kakav iPhone bi ovaj spadao...turski,kineski ili?
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...-13575881.html |
Citiraj:
|
To sam jos cuo prije nekih 2 god, jos na ovom forumu ja mislim. Na kolodvorima u njemackoj, engleskoj itd znaju zaustavit ljude i kao idu na vlak, i treba im karta hitno, i uvale taj iPhone kao, upale i kazu evo sam je baterija crkla, da mu das 100€ i tvoj je. Dosta ljudi je nasjelo...i to nasih ljudi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na lisi je original, ali u oglasu nije. Vjerojatno se radi o Kiphone4 jer on dosta sliči iP4 i ima dual SIM.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:22. |