![]() |
G4 forever ili Batelfield 2 ipak oće ...
Eto ljudi pa ako netko oće igrat B2 na G4 na kojem ne radi može probat sa ovim
http://www.inet.hr/~gklopota/BF2GeForce4FiX.rar to mi je na iskonu pa neću baš dugo to držat :D tamo ... |
Hm .... ako ćemo po citatu:
Out of the box, the game will not run on a GeForce 3 or 4 series, which can arguably play the game quite well (and better than the lackluster FX 5x00 series). .. dakle imam i G3 pa ćemo probat :D |
bd, jel istina da taj bf2 traži više od gige rama za idealan gameplay?
na par foruma sam vidio da ljudi navode baš bf2 kao glavni razlog prelaska na 2gb? |
Ma ionako imam jedan slot za popunit :)
Mislim da je sad memorija na all-time-low i da se stvarno isplati napucat dokle ide... |
jel tebi stigao taj tvoj vx ili si odustao od toga? :)
|
Nema potrebe za 2Gb igra ide glatko mislim da nije nesto specijalno gladna
|
Citiraj:
|
Kojaj je minimalna konfiguracija?
|
- Minimum Specification:
CPU: 1.7 Ghz RAM: 512 Mb Video Card: NVidia GeForce FX 5700, ATI Radeon 8500 or ATI Radeon 9500 with 128 Mb of RAM - Recommended Specification: CPU: 2.4 Ghz RAM: 1 Gb Video Card with at least 256 Mb of RAM |
ma dost je zahtjevna, dok sam imao 512Rama sve je stekalo i zajebavalo, igrao sam na Low detaljima, i probao sam stavit jos setrinih 512Rama i igrica leti na sve High 100%Distance i AAukljucen-
al bez gige bolje ne igraj |
ma super radi s gigom rama,nema potrebe stavljat 2 gige ne osjeti se nikakve razlika u igru a ni u sistemu
|
ne bih se složio, na raznim forumima hrpa ljudi tvrdi da im je prijelaz s 1gb na 1.5/2gb rama značajno poboljšao performanse. ima hrpa threadova kao što je ovaj.
|
Ja igram sa 512 mb i na medium mi leti, ponekad cak dodje i do 90 fps-a....:confused:
|
Ako mjeriš frapsom moguće je. Probaj drito iz igre mjerit. Trebaš nešt upisat u konzolu.
|
Citiraj:
Mrkonja, jes to ti na avataru? |
Ti se sviđam:D
Ne nisam ja, al nisam ni daleko. |
Citiraj:
Mislim, djeluješ miroljubiv na slici, pa zato pitam:D Nastavimo sad o temi... |
LOL
|
renderer.show fps 1
dakle, iz igre sam mjerio. |
1 giga je dovoljna ak je ostatak dosta jak ak je srednji onda 1.5...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |