![]() |
Show sa XP 3000+
Evo prije 4 dana kupio sam si Amd Athlon 3000+ (333 x 13 mhz) :rambo: :rambo:.
Ubacim ja to u komp, upalim ga, otiđem u bios, stavim fsb 200 i množitelj na 10 za probu, kad ono neće se upaliti komp sa takvim postavkama.Stavim ja na default i radi, probao sam malo sa ostalim frequencijama kad ono ništa, množitelj je locked - up !!! :rambo: :rambo: Ajde dobro kad nečeš ovako možda češ raditi na 200 x 13 (šta nije 13 nesretan broj:D), neće ni to, FSB se isto neda dizati i tako nakon malo zezanja shvatio sam da je procesor čisto smeće i da radi slabije nego moj 2000+ (OC-ed naravno) vjerovali ili ne. Tako vratim ja to, zamijenim za mobilca 2500+, jučer sam ga stavio i radi ko beba, totalno otključan, temperatura ne prelazi 43 stupnja, kako to radi e! Ostao sam bez riječi, odma sam upalio All Seeing Eye i potrošio 344 mb na Call Of Duty UO. Gdje su me kickali sa servera Widowmakers Playground jer su mislili da imam šifre, hahaha i to 3 puta i svejedno sam bio prvi, kao oni su neki klan kužiš spiku. Zaključak: Mobile XP Rulez !!! Zaključak br. 2: Treba znati i gubiti (ili tako nekako). |
200x13=2600 Mhz... cak i za mobilce je to malo teze dosec :)...a ne sa 3000+ koji je poznat po loshem OC-u.
I normalno da se mobilac manje grije... i kakve veze ima 2500+ ili 3000+ sa CoD-om? Prije si imao Duron 700Mhz pa nije islo? :D ... Da se igrati CoD i sa 1.0Ghz... |
Da ali kad ekipi kažeš da je 2500+ Beaton ili 2500+mobilac bolje riješenje od 2800+, 3000+ onda te popljuju kao ´ti nemaš pojma´
Neki dan sam prodavo Mobilca i lik mi veli da nađe 3200+ desktopa za manje para...kak sad njemu objasnit da mobilac pojede tog desktopa! |
Odgovor je jednostavan : Nikako.
CoD nema veze sa procom nego samo tako kažem. |
welcome to AMD mobile club:beer:
i da, koji ti je stepping proca? di si ga uzel? moj iQYHA ide ko iz fore na 13x200, al zato maticna nece preko 200fsb::( |
Citiraj:
|
jep, gore je manta rays xt oc bios
bed:( |
E maximalno šta sam izukao je 12x218, neznam sa kojom točno voltažom oko 1,75 A maksimalni radni takt na 2600 mhz ali nema razlike u performansam pa sam spustio na 2400 (ni na 2500 nema razlike)
EDIT : Uzeo sam ga u ve-milu u radićevoj. |
Citiraj:
vjerovao ti ili ne kingmax ti neda preko 200fsb |
Citiraj:
Meni jebena ploča neda priko 220 pa da je jebem:D dok kingmax i amd mogu više |
Primate i mene u taj barton klub , nazalost moj nije mobilni ali je zvijer , ipak Nije krv voda :)
Postoje procesori i postoje Bartoni 2500 , hehe |
ajmo napraviti prebrojavanje tko jos je jos na mobilcima i bartonima obicnim
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ponosni vlasnik M 2500+ |
ja sam jaaaako ponosan na svog običnog koji neide više od 191 pa da mu dam 2.5V!!!
jednog dana će skupljat prašinu na dvu kompa jer neće više... al sam ponosan...:fuming: |
Mobilac alive and kicking :)
|
ČUJ MARKEC,NE RADI TI NA NIŽEM MNOŽITELJu JER JE MNOŽITELJ ZAKLJUČAN, TO SI VALJDA ZABORAVIA,JEDINO FSB I VOLTAŽA UP
|
od kuda je ovaj cdo vet ispo :D
nego desktop barton :D radi na 2100mhz bez diranja voltaze netreba mi vise :) |
Barton 3000+ koji ima FSB 400 radi na 2100, a onaj koji ima 333 radi na 2166.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |