![]() |
TELE 2 USB BEZICNI INTERNET
Bok svima,
Zanima me isplati li se uzeti od Tele 2 bezicni internet preko USB sticka? Imaju 20 GB u paketu? Je li spor i kakve su iskustva (ako ga ima netko) ? thnx |
To je vrlo individualno: "Da li je spor?" Ovisi odakle primas signal...Nekome je super brz a nekome je spor....najbolje bi bilo da probas posuditi od nekoga tko vec ima pa isprobati tamo gdje planiras koristiti....tako ces jedino vidjeti da li je dobar signal.
Odvrtiš Speedtest na stranici speedtest.net i to je to! brzine stickova sa dobrim signalom (najmanje 2 crtice) na 3g UMTS su otprilike oko 2Mbps download 0,35Mbps upload, ping dosta varira: od oko 80ms pa do cak 500-600-700ms sto je jako lose |
Imam USB stick kupljen u Tele2 prije dvije-tri godine.
Brzina koju postiže je oko 1 Mbps upload i download. |
Citiraj:
meni ping nije 500 niti prema Novom zelandu http://www.speedtest.net/result/1908027053.png |
Citiraj:
Prvu godinu dana sam bio zadovoljan oko 2mbs download 1mbs upload ping je bio u granicama normale 120ms . Ono sto sam odmah primijetio daje signal nestabilan , što je glavni uzrok pada brzine. Ili pucanja konekcije. No u zadnje vrijeme iako nisam dirao polozaj usb sticka imam ooko 200 ms-a koji u intervalima raste do 10 000 msa.. brzina je od 0.13mbs - 0.5 mbs dwonload i 0.18 upload.... Kod mobilnog interneta nikad nisi na zelenoj grani ali dobra stvar je sto mozes prekinuti ugovor zakonski ako internet usluga padne ispod svih norma i nemogu te tjerati da ispostujes ugovornu obvezu.. barem ne na sudu. Ti odluci .. ako ims opciju uzeti hard line ... go for it! |
Jos da mu nisi zakasnio godinu i pol sa odgovorom...
|
Ma dobro je, za prvi post, odlican odgovor, je da je malo kasnio :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:17. |