![]() |
Via Envy
Citajuci na Internetu, izgleda kako je ovaj cip pravi mali dragulj i pozeljna udavaca za pcb koji glumi zvucnu karticu.
Kako bih volio zamijeniti postojeci komad plastike koji glumata zvucnu karticu a pritom ne potrositi malo bogatstvo zaputih se ja u bespuca Interneta za blagoslov. Naravno u rangu do 50% bucksa Liveice po mnogim forumima nece ni prismrditi kao izbor komponente a cak ni Audigyu ne cvjetaju ruze. Jahaci atovi od C-Media nisu losi, no Zavist od Vie (Envy?) je jaca. Driveri kazu tip top (rekli bi neki aleluja brate :clap: ) i sve to ponavljam pojacava napaljenost svakog potencijalnog udomitelja. Pitam Vas Audio Gurue, Ajatolahe DSP-a, Lordove SP/DIF-a i ostale mase znaju li neki ducan, dilera i ostale trgovce u tuzemstvu a da im trpezu krasi ova kartica: Chaintech AV-710 Zahvaljujem |
Kod nas ćeš prije vidjeti Yetija nego zvučnu sa ENVY chipom, ali imaš matičnih ploča sa onboard zavišću :) , chaintech ZNF3-250 to name one...
|
ja shvačam da očeš posebnu zvučnu a ne on board...jel tak?
Ak je tak pogledaj vemil , tam sam ja kupil svoj terratec, vjerujem da još drže i da su jedni od povoljnijih. |
Ne ne ne meni treba komad pcb-a koji se da ustekati u PCI slot. :D
Nikakve onboard, underboard i slicne djidje midje. Nemam novaca za jos eno masino. Jedino ako imas CK tu Chaintechovu za malo love pa da si skarama za lim odrezem kaj mi treba i zalemim na plocu :rolleyes: :D Pretrazio sam cjenike svih mogucih i nemogucih firmi i nista. Nekad mozda bilo u Technomaxu? ali sada 0 bodova. Oke, primam na poklon sljedece kartice :D AUDIOTRAK PRODIGY 192 ESI Juli@ ili ostale iz tog ranga ;) |
kad se baviš s time i proučavaš...koja je od dvije navedene bolja...može malo o mogućnostima i praktičnoj primjeni "za po doma" :)
...ako se ima vremena :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12. |