PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Remek Djelo case modelinga... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23122)

Ipsens 19.07.2005. 04:17

Remek Djelo case modelinga...

Inace nebrijem na ta kucista i evo prvi put postam ovdje ali OVO je zaista nesto posebno i zaista bi trebali bacit oko na ovo
Nemojte nikako zaboravit kliknut na ZOOM ispod svake slike!!! :D :D :D

Ramone 20.07.2005. 01:34

To je kućište za PC?
Više bi to volio vidjeti s ugrađenim komponentama jer ovako mi izgleda samo kao moderna umjetnost... Ili?

SIR_KILL@LOT 20.07.2005. 01:39

da stvarno... šta je ovo... di bi on tu uprtio matičnu...i šta će mu bi otovreno tako...

ljepo je to on napravio.. ali .. whats the point...

Black Dragon 20.07.2005. 02:25

... kolko ja znam G69T su to posude za vodu od vodenog, malo detaljniji pogled i to je postolje na KOJE dođe picek a to su dve posudice za vodicu koja hladi piceka a ono zeljeno na prvoj slikic su pumpice za istu ... a na to će postaviti ovo http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=75074 to je pola kućišta i to onaj nebitini dio ... ludi CNC žabar ... i ja bi da imam pristup CNCima za 300 - 400k US$

Visage 20.07.2005. 02:58

'

0% interesa za vodeno,pasivno,aktivno, cisto kao promatrac industrijskog dizajna.

Forma nije uopce originalna jer poprilicno kopira formu Francuske firme Jadis koja vec 10-tak godina slicno dizajnira pojedine digitalne uredjaje. No za pohvalu je sto je izvor insipracije trazen u najfinijim objektima reprodukcije.

Jadis J1

gospar 20.07.2005. 05:07

Re: Remek Djelo case modelinga...

Citiraj:

Originally posted by Ipsens
Inace nebrijem na ta kucista i evo prvi put postam ovdje ali OVO je zaista nesto posebno i zaista bi trebali bacit oko na ovo
Nemojte nikako zaboravit kliknut na ZOOM ispod svake slike!!! :D :D :D

takoder nebrijem na kucista niti malo. i ja prvi put postam ovdje. za ovo kuciste mogu reci definitivno remek djelo slazem se

Jozo 21.07.2005. 04:59

Daj meni pristup tome stroju i ovaj lik ce mi obucu nositi.

Gabre 23.07.2005. 18:54

skidam kapu tipu, zna znanje
:beer:

Svi vi koji mislite da ono nije problem napraviti, samo da vam je onakav stroj, ohladite se....

BSA<AK-47> 24.07.2005. 00:13

gabre nije poanta u tome da je lako radit na CNC-u!naravno da nije !lako je ukucat program i dr*at onu stvar dok se radi!
nek uzme brusilicu,autogeno i što sve još ne i onda moš reč da je to REMEKDJELO!
ali svejedno prekrašno izgleda:beer:

Gabre 24.07.2005. 12:19

sve 5, razumijemo se

u svakom slučaju, neovisno što je njemu to sve stroj izbrusio, ispilio, itd, ali još uvijek je on morao doć do ideje kako to sve napraviti, sve to nacrtati, svaki šarafić modelirati, sve sklopove izmisliti i oblikovati, definitivno KOMPLICIRAN mod, i malo tko je ono sposoban napraviti.

i sam tip je napisao da je ono radio svaki dan poslje posla od 9 do 2 ujutro, i tako skoro 6 mjeseci....

izgleda predobro, zaslužuje mjesto u muzeju, jer ono prelazi u umjetnost, te svakako prikazuje mogućnosti strojne obrade materijala.

:beer:

Dede 25.07.2005. 14:23

Ako nekog vise interesuje o tom kucistu: link
Ako ne razumije italijanski a interesuje ga nesto, neka pita pa cu mu prevesti.
Samo da dodam da imaju dvije verzije i jedna verzija je teska skorom 30 kg i nijedan komad od cega je sastavljen nije tanji od 5 mm.

Dede 25.07.2005. 14:25

Evo jos jedan zanimljiv clanak za kablove i stvarno mi se svidja.
Link

Gabre 26.07.2005. 16:14

puno posla, puuno posla dok se onako nešto napravi. Fascinira me sama izvedba...

a za kablove, zgodno, iako ne mogu pročitati na koji način je zalijepio one zelene trakice oko crijeva, te je li ono plastična cijev rebrasta ili kakva?

Dede 26.07.2005. 16:52

Citiraj:

Originally posted by Gabre
puno posla, puuno posla dok se onako nešto napravi. Fascinira me sama izvedba...

a za kablove, zgodno, iako ne mogu pročitati na koji način je zalijepio one zelene trakice oko crijeva, te je li ono plastična cijev rebrasta ili kakva?

Ono je obicno plasticno crijevo rebrasto sto koriste elektricari.
Okolo se namota plastika sto se koristi sa sjeci travu, ne znam kako se zove na nas jezik ali evo slika .
Zalijepi se na jedan kraj i onda se omotova po crijevu gdje su rebra. Znam da nije lako motati tu plastiku jer je dosta tvrda ali malo truda i sigurno se moze dok je on uspjeo.

z3D 04.08.2005. 17:02

ala ste ga svi ulaprdali...lik radi i kuciste i kuciste za vodeno...znaci nije samo za vodeno kao sto neki tvrde, procitajte cijeli topic otpocetka...

a ak47 isto nije bas tako kao sto ti kazes "daj meni CNC pa ovo ono" ... ajde ti to izdizajniraj, da vidim!!! totalni respect, mozda i najjaci mod koji sam do sad vidio

Tr4f1ka 06.08.2005. 17:48

oo je stvarno jedno od boljih modinga koje sam vidio...

a ti z3D mici taj avatar, nemogu prestat gledat unjega i onda zaboravim sta sam htio rec :D :fuming:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58.