![]() |
Baldur..!
http://www.baldursgate.com/
http://www.gameinformer.com/b/news/a...ct-teased.aspx http://pc.gamespy.com/pc/baldurs-gate/1219662p1.html "On the Beamdog forums, a poster asks about the teaser site, its link to the studio, and whether or not a new Baldur's Gate is on the way. Oster himself replied with this message early this morning: "We're up to something :-)" :care: |
jesam li jedini koji se veseli? :)
|
Fuck.Yeah.
|
:goood:
|
Mkay...
Neću se previše radovati da me nebi realnost tresnula pregrubo, držim fige i to je to - za sad |
Citiraj:
|
Samo da ga Bethesda ne radi :D
|
ako je 3D (u stilu dragon agea 2 gdje je fokus na kameri iza ramena lika) nek se nose.
najbolje bi bilo kad bi osvjezili baldurs gate kao sto je blizzard osvjezio D3. isometricna kamera, 3D modeli, implementirana fizika, fokus na sadrzaju i prici, ne cisto na combatu i vodjenju igraca za ruku tokom cijele igre. |
|
bit će "press X to start Baldurs Gate" , "press Y to cast magic" , "pre Left stick to summon dragon" , Baldurs Gate 3: "EA , its in the game" :D
|
Citiraj:
|
Nemoj me j..... !!! :goood:
Daj Bože samo da je HD remake, inače nam ne gine oskvrnuće serijala tipa Fallout 3 i nastavci... |
Tamo negdje 2002 ili 2003 da sam pričitao ovu vijest bio bi sretan kaj malo dijete, sad baš i ne. Mislim da ćemo dobiti još jedno silovanje stare legende (Fallout, Syndicate, X-Com...) i čisto sumnjam da ćemo dobiti old school izometrijski RPG kakav je bio original, jel eto deca na konzolama kak ti ne vole to. Očekujem jednostavnu RPG igru za široke narodne mase koje ne kuže razliku između Battlefield i Elder Scrolls serijala. :goood: Ak ništ drugo nadam se da će barem biti po D&D pravilima, ak ništ drugo. Sve u svemu, optimističan sam. :D
|
Citiraj:
|
ono što je zanimljivo , da sam se i nakon više od 10 godina od izlaska BG2 opet ulovio njega igrat ,jer je ponuda RPG osim par izuzetaka , DA 1 , witcher..užas nad stravom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I logikom išao "više je bolje". A na kraju da je armor 3 jači od 7:lol2: |
A jeste njubići :D
AD&D je najbolja verzija, sve su zasrali kasnije. Jedino što priznam uz AD&D je SPECIAL iz Planescape Tormenta i Fallouta 1&2 :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jos uvijek me boli kad se sjetim kakva bi igra F3 (Van Buren) bila. A za ovu najavu ne gajim nade, usrat ce kao i sve ostalo vec spomenuto. Cak i da naprave ipad remake za novi ipad3 :DDD Ps. AD&D true black and white, klase i sve striktno podijeljeno, prirasla mi ta naivnost srcu. |
Citiraj:
Najdraži character. Drow Elf fighter! :P |
Ahhhhh the sweet memories....Planescape Torment je prva original igra koju sam ikad kupio. Dobio sam neku odštetu za razbijeno rame u školi na košarci, otišao u zagreb u Algoritam i kupio to. Jedna od najjebenijih igara ikad, još se sjećam lubanje i njenih zajedljivih komentara. Moram negdje doma izvuć kutiju i igru, još uvijek negdje stoje. Imao sam tada 16 godina, sada imam 31 :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:34. |