![]() |
Najnoviji Skype
jeste skinuli najnoviji Skype, ja sam skinuo i ulogirao se na web account i dobio 0.20€ da mogu zvati na mobilne i fiksne mreže.
probao sam zvati i na mobu ne piše ništa ko zove, bar na siemensu...a na mom samsungu piše "Anoniman", i probao sam razgovarat sa fendom i super je kvaliteta zvuka. ali mi još uvijek piše 0.20€...zaboravili su skinut sa računa već dva dana.:) a kaj je najbolje dobio sam te novce jer sam naletio na Skype Free Day, i može se još dobit jer Skype Free Day može bit baš sutra...vrijedi su ulogirat i vidit:D |
izmedju kompova ti je besplatno, placas sam ak zoves fixnu/mobove
si na dial-up ili dsl? nick? |
Citiraj:
Ali mogu reći da je ovaj novi skype i puno brži od starog, ulogira se jako brzo, otvara se brže.... Evo što piše za danas na account page: Today is not Free Skype Day, but perhaps it’s coming up soon? ...i ak bude...još 0.20€ stiže na račun...:cool: |
Dizem temu staru 5 godina, ali ne da mi se otvarat novu.
Naime, imam problem sa novom 4.2 verzijom skypa. Otkad sam ju instalirao skype mi se dize sa windowsima i stoji mi na taskbaru a ne u system trayu, kako je bilo do sad i najbolje je to ga ga nemogu ugasit. Probao sa napravit reinstalaciju ali ne pomaze, pa ako netko ima neku ideju za rjesenje, neka ga slobodno podjeli. LP |
to ti je tako na sedmici.. meni isto stoji u taskbaru.. a ugasis ga tako da desnim klikom na njemu nadjes izlaz iz programa ili ti ga log off :)
|
Citiraj:
Compatibility -> Postavi na Windows Vista , klikni Ok. Sad ponovo upali skype, biti ce u system trayu a ne u taskbaru :) |
Citiraj:
|
A zast izmisljati cake s tom kompatibilnosti ( to radim samo kod msna ) kad skype ima opciju za to : Tools -> Options -> Advanced -> Keep Skype in the taskbar while I'm signed in (maknes kvacicu s toga) i save .To je to
|
Nista nisam dirao ni za skype niti za wlm, i oboje slusa sve! :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |