PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Najnoviji Skype (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=22985)

Ivan_1 14.07.2005. 23:38

Najnoviji Skype

jeste skinuli najnoviji Skype, ja sam skinuo i ulogirao se na web account i dobio 0.20€ da mogu zvati na mobilne i fiksne mreže.
probao sam zvati i na mobu ne piše ništa ko zove, bar na siemensu...a na mom samsungu piše "Anoniman", i probao sam razgovarat sa fendom i super je kvaliteta zvuka. ali mi još uvijek piše 0.20€...zaboravili su skinut sa računa već dva dana.:) a kaj je najbolje dobio sam te novce jer sam naletio na Skype Free Day, i može se još dobit jer Skype Free Day može bit baš sutra...vrijedi su ulogirat i vidit:D

FERRYS 15.07.2005. 09:44

izmedju kompova ti je besplatno, placas sam ak zoves fixnu/mobove
si na dial-up ili dsl?
nick?

Ivan_1 15.07.2005. 09:55

Citiraj:

Originally posted by FERRYS
izmedju kompova ti je besplatno, placas sam ak zoves fixnu/mobove
si na dial-up ili dsl?
nick?

znam da je između kompova besplatno, ali ja sam dobio na račun 0,20Eura for free da mogu razgovarat na fixnu/mob. ja sam na dsl-u. nick je rapier569 ali nije mi mike uključen jer ne razgovaram baš puno, više chat. manje troši :D :D
Ali mogu reći da je ovaj novi skype i puno brži od starog, ulogira se jako brzo, otvara se brže....
Evo što piše za danas na account page: Today is not Free Skype Day, but perhaps it’s coming up soon?
...i ak bude...još 0.20€ stiže na račun...:cool:

srale7 15.09.2010. 02:16

Dizem temu staru 5 godina, ali ne da mi se otvarat novu.

Naime, imam problem sa novom 4.2 verzijom skypa. Otkad sam ju instalirao skype mi se dize sa windowsima i stoji mi na taskbaru a ne u system trayu, kako je bilo do sad i najbolje je to ga ga nemogu ugasit. Probao sa napravit reinstalaciju ali ne pomaze, pa ako netko ima neku ideju za rjesenje, neka ga slobodno podjeli.
LP

V.I.P 15.09.2010. 08:04

to ti je tako na sedmici.. meni isto stoji u taskbaru.. a ugasis ga tako da desnim klikom na njemu nadjes izlaz iz programa ili ti ga log off :)

*LN*gogi 15.09.2010. 08:14

Citiraj:

Autor srale7 (Post 1731272)
Dizem temu staru 5 godina, ali ne da mi se otvarat novu.

Naime, imam problem sa novom 4.2 verzijom skypa. Otkad sam ju instalirao skype mi se dize sa windowsima i stoji mi na taskbaru a ne u system trayu, kako je bilo do sad i najbolje je to ga ga nemogu ugasit. Probao sa napravit reinstalaciju ali ne pomaze, pa ako netko ima neku ideju za rjesenje, neka ga slobodno podjeli.
LP

Desni klik na shortcut koji pokreces Skype, potom

Compatibility -> Postavi na Windows Vista , klikni Ok.
Sad ponovo upali skype, biti ce u system trayu a ne u taskbaru :)

domis 15.09.2010. 08:28

Citiraj:

Autor *LN*gogi (Post 1731296)
Desni klik na shortcut koji pokreces Skype, potom

Compatibility -> Postavi na Windows Vista , klikni Ok.
Sad ponovo upali skype, biti ce u system trayu a ne u taskbaru :)

ako neznas, ista stvar ti pali i za windows live messenger na sedmici

JuiceBox 15.09.2010. 08:40

A zast izmisljati cake s tom kompatibilnosti ( to radim samo kod msna ) kad skype ima opciju za to : Tools -> Options -> Advanced -> Keep Skype in the taskbar while I'm signed in (maknes kvacicu s toga) i save .To je to

Joke 15.09.2010. 13:24

Nista nisam dirao ni za skype niti za wlm, i oboje slusa sve! :D

srale7 15.09.2010. 17:08

Citiraj:

Autor xulos (Post 1731307)
A zast izmisljati cake s tom kompatibilnosti ( to radim samo kod msna ) kad skype ima opciju za to : Tools -> Options -> Advanced -> Keep Skype in the taskbar while I'm signed in (maknes kvacicu s toga) i save .To je to

Puno hvala, rijesen problem:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10.