![]() |
Brand naljepnice na laptopima
Pozdrav!
Imam jedno pomalo bedasto pitanje - gdje bih mogao nabaviti brand naljepnice koje su došle sa laptopom? Baš mi je cool ona AMD-ova "A6 Vision" naljepnica koja se nažalost vrlo brzo izhabala jer je na nezgodnom mjestu (kraj touchpada) pa bih htio nabaviti novu koju bih zaljepio negdje prikladnije. U pitanju je ovakva naljepnica: http://images.highspeedbackbone.net/...ns/logo_a6.png kao i Radeon Dual Graphics :D Hvala na odgovoru! |
Jedino mi pada na pamet neki online shop ili da otisneš u tiskari iste... I ja san ih na svakom dosad odlipio (nije Mac džaba bez njih ;))
|
ebay
|
Citiraj:
@Baja 001 - sad kad sam nekoliko dana bio bez naljepnice zapravo mi niti ne fale tako da si u pravu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo, ispravljeno iz 7 u 1 :D
A inače i ja volim minimalizam no nekako su mi se baš sviđale te naljepnice. Možda ne na tom mjestu ali da su negdje suptilno naljepljenje :) @LudonjaST - laptop mi nije neophodan, koristim ga skoro samo dok sam na faksu. A što se tiče ponude - puno hvala no mislim da ne bude trebalo, sve mi se više sviđa dok vidim cjelovitu površinu aluminija nego dok imam crvenu "točku" :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |