![]() |
Acer Aspire 5750ZG - WLAN kartica nestane nakon instalacije SP1 za Windows 7
molim pomoć jer na ovom laptopu (instaliran win.7) kad instaliram service pac1 za sedmicu automatski mi izbriše mrežnu karticu kao da je nije bilo u računalu.Inače dok nije instalirana radi normalno!!!!..ako netko zna u čemu je problem molim da mi pomogne
|
Pa jesi li ponovno instalirao nove drivere nakon SP1, za taj acer imaju driveri stari 5 dana
|
ma pokušao sam ali piše da hardvera nema? tj mrežne kartice..nemam pojma šta se dogodi ali tako piše...
|
Govorimo o mrežnoj (LAN) kartici ili o bežičnoj (wi-fi)?
|
Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter..i to nestane nakon ins.ser.pac 1......:zdero2:
|
Imaš li u Device manageru ikakav unknown device? Ako imaš onda ne bi trebao biti problem skinuti ručno najnovije drivere i instalirati ih za taj inknown device.
Imao sam problem s acerom kad smo frendu radili upgrade na win7, njemu nije bilo ništa (pa čak ni unknown) u device manageru. Problem nismo ni riješili mi, tj. odgodili smo ga dok windows update ne završi sve svoje i nakon applyanja updateova sama se pojavila. Inače, ja sam osoba koja mrzi sve acere baš zbog nevjerojatnih softverskih problema koje sam s njima imao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |