![]() |
Laptop tošiba napajanje
jednu večer se samo ugasil
lampica od baterije i napajanja žmiga kad isklučim napajanje i probam upalit lampica od baterije žmiga izvadim bateriju uštekam napajanje neče se upalit da se upalit kad je uštekano napajanje i baterija unutra al se zgasi nakon nekog vremena ima li mu pomoči il ??? |
Provjeri multimetrom daje li punjač ikakav napon na izlazu.
|
sad sam ga išo opet upalit
ventilator se poče normalno okretat i onda stane |
Čuj, ja bi ti rado pomogao
Laptopi/ploče uglavnom imaju neki standardan kvar koji se ponavlja. Pa neka ti ne bude teško napisat o kojem je laptopu riječ... |
toshiba satellite L300 star oko 3g
|
Kad se samo spoji punjač dok je baterija unutra(ne pokušavaš ga upali) svijetli li lampica koja signalizira punjenje baterije?
|
da ali žmigaju i od baterije i od napajanja
|
Prvo provjeri sa unimerom napon na izlazu punjača i javi koji je napon.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
provjereno punjač je ispravan
|
Samo da napomenem punjač,baterija i sl se ne može testirat mjerenjem napona
To je prvo što ćeš napravit ali nije dovoljno da s sigurnošću možeš reć da je ispravno Probaj provjerit ram Mislim da je kod tebe problem s matičnom pločom, ili ti ga " Insufficient power" |
imam 2 toshibe (4 i 7 godina), obadvije su nakon 3 godine korištenja dobile nove punjače zbog istih simptoma kao i kod tebe. Kod obadvije se u blizini konektora na izlazu kontakt odvajao, malo je punila malo ne, ovisi kako se namjesti punjač, par minuta puni, malo se kabel makne i opet ništa. probaj, glupo je, ali dosta učestalo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |