![]() |
Exel numeriranje - Molim za pomoc
Molim Vas ako neko zna kako da napravim u exelu da mi sam poreda dalje brojeve. Znaci da mu ja napisem recimo 1, u drugi red 2 i da obiljezim deset redova i da nesto stisnem da mi on sam ispise svaki broj u jedan red do 10.
Molim Vas da mi pomognete jel sam se ubio trazeci, a nemogu naci!! :care::care::care::care::fala::fala: Hvala unaprijed!!! |
Ak sam dobro shvatio. Napišeš u redove od 1 do 10 brojeve. I onda označiš mišem sva ta polja i u doljnjem desnom kutu imaš malu crnu kockicu. Nju odvučeš samo desno preko stupaca u koje želiš te brojeve.
|
htio bi napraviti ako se ti ikako moze da upisem 1 2 3 i da obiljezim tablicu, i da mi on sam nastavi dalje pisati brojeve. Znaci da ja upisem 1 2 3 pa da on nastavi, ili samo da upisem negdje 1-10 a da on sam ispuni tablicu rednim brojevima.
Ovako nekako http://www.zaslike.com/files/os6dl1gooswez7ykcoqy.jpg |
Pogledaj ovaj tutorijal o automatskim ispunama ili koristi naredbu Uređivanje => Ispune (Fill) => Niz.
Ili klikni DTM na prvi broj, povuci pa potom stvaranje niza (Fill Series) |
Ljudi, hvala Vam puno! Pomogli ste mi. Skuzio sam kako se to radi uz pomoc posta od IvanaVk. Hvala jos jednom!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |