![]() |
Antec plusview 1000 amg
Bok svima!
Jel ima netko takvo kućište?Kupio sam ga prije par dana i ne radi mi ni power led ni hdd led svjetlo.Power switch i reset rade.Spojio po shemi ploče.Pitanje je što s ona dodatna dva,nazivi I i II.Nemam ih gdje u ploču uključiti a na kućištu ima 4 Led 1.power 2.hdd 3.I 4.II Što su uopće I i II? Nema u uputstvima. |
Mozda one fore da te druge led-ice pokazuju da sistem radi okay ili da nesto ne stima...To sam imao na jednom starom kompu...:rolleyes:
|
Msi nf2 ima nešto slično ali to se spaja na posebno mjesto na matičnoj buljo je imao takvu matčnu kaj ne. :confused:
|
Citiraj:
Ovo mi ne radi. |
Probaj jos jednom pročitat u uputstva. Ja na svojoj matičnoj imam dvije ledice jedna crvena koja svijetli kada je napajnje spjeno na tj 5v standby a druga zelena radi kada je komp upaljen. Možda ti je to to. :beer:
|
Re: Antec plusview 1000 amg
Citiraj:
|
Slova na tim priključcima idu prema van.
|
Re: Antec plusview 1000 amg
Citiraj:
dok god ih ispravno spojis (prema polaritetu). Ove oznacene sa I i II mozes koristiti za dodatne disk kontrolere (ako ih imas i ako imaju konektor za spajanje dioda) ili mreznu karticu (opet, ako kartica ima konektor za spajanje diode...). |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46. |