![]() |
Nakon uploada stranica se ne izlistava u browseru.
Uplodao sam Wordpress stranicu putem Filezille na server. Nakon što sam cijeli Wordpress folder sa wp-admin, wp-content i wp-includes prebacio na server stranica se neće da prikaže iako je Transfer complete. Šta se prikaže je Apache 2 Test Page. Znate li u čemu je problem?
Hvala! |
A baza frende?
I jesi uploadao u /www ili /public_html? Problem je ili u permissionsima, ili u krivom folderu, ili u nekim postavkama servera. Pa sad... :fiju: |
Uplodao sam u public_html folder?! Je li tu problem? U Control panelu se ne snalazim, ima Edit virtual server, Administration options, pa pod Server configuration; DNS Options,DNS Records nijedan Record name nije označen! Da li je tu možda problem ! Sad imaš više informacija!
|
U public_html i trebas uploadat. To je oke.
Za pocetak napravi index.html file i u njega stavi Hello World.Onda to u public_html. I postavi mu permissione na 777. Ili sve checkboxove popali u FileZilla ftp klijentu nakon sto uploadas file (desni klik, permissions). I onda vidi dal' vidis ti taj svoj probni index.html. BTW. Ne kuzim jel ti to jasno, ali kad uploadas wordpress fileove na remote host, moras iskopirat i bazu i promijenit settingse u konfiguracijskom fileu (wp-config.php ako se ne varam, ne koristim wordpress bas). Bez toga nebus nis napravio s tim WP siteom koji pretpostavljam imas lokalno na kompu na WAMP serveru? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |