![]() |
Firefox poludio!
Čudni problemi, slika u browseru mi se trese,kao da skroz scrollam dore-dolje...
i obrisali mi se svi bookmarks-i! koji vrag? |
tako i meni ali mene hebe monitor ak me sve ne vara...al ako nas je 2 ili vise...:D pogledaj dal imas virusa i testirajmonitor
|
Vjerojatno spyware ili nešto slično.
Meni su se Bookmarksi redovito sami brisali nakon možda mjesec dana korištenja. Npr. ako koristiš neki program za optim. windowsa, oni ti kadkad obrišu i ono što netreba. |
ma valja monitor i trese samo aktivni prozor..:grrr:
mamicu mu... jel znaš gdje firefox sprema bookmarkse |
Sprema ih u:
C:\Documents and Settings\ime korisnika\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\iint79d2.default\bookmarks.bak |
Rješenje problema: Šalji Costi PM! :D :beer:
|
...sami problemi sa tim firefoxom...
pa jel ima opera problema?:p |
Pa više ima IE problema nego FF.
|
Evo i meni je poblesavio. Promijenio mi homepage i upalio sve zvukove.
|
a taman sam pomislio da sam našao stabilan browser kad poludi...
|
Nikad nijednog problema s Lisicom!
|
Ni meni do sada ni jedan problem sa firefox-om
|
Ni ja. Da slučajni svi vi niste pokupili neke zloćudne programčiće?? Skenirajte malo disk sa AV i antispyware programima i mogli biste naći rješenje svojih problema.
|
Upravo tako,nikakvih problema-pregledajte se na spyware.......
|
i meni se sinoć tresao :D http://www.websmileys.com/sm/crazy/071.gif
(a nemam spyware ni ništa :p) i to nakon što sam napravila clean install verzije 1.0.5. ali kad sam vratila bookmarkse u profil, bilo je sve ok.. btw-vidjela sam na firefox forumu da je još ljudi imalo taj problem |
Sjecam se da sam jednom davno imao neku java skriptu koja je tresla prozor browsera :D
Malo sam pretrazivao po forumu i nasao: If your Bookmarks Toolbar is empty either add at least one bookmark to it or hide it from View>Toolbars. If that doesn't help, try switching back to the default theme if you are not already using it. Znaci ako imate ukljuceno prikazivanje bookmarks toolbara (View>Toolbars) onda mu dodajte bar jedan link da ne zjapi prazan. Ako to ne pomogne onda provjerite da li koristite defaultnu temu (Tools>Themes). |
A koji je ovdje problem:
Uđem u administratorski dio mamba, kad ono nema onog gore izbornika. Otvorim stranicu u IE-sve normalno. btw jel' izašao novi ff? |
Citiraj:
|
Znam već sam ga skinuo i instalirao:D
ali ipak hvala |
Evo još jedan problem sa firefoxom.
Kada idem na gmail preko ff nemogu se spoiti(prije sam mogao). Probam sa IE-nema problema. |
Jel ikako moguće vratit bookmarke? I meni ih je sam od sebe zbriso:grrr:
|
Možda system restore?
|
Citiraj:
Kaj ti to koristiš:eek: |
Samo na c.
Znam da svi vi mislite kako je to za budale, početnike i slično ali zna katkad spasiti windowse. Meni je neki dan bilo onemogučeno logiranje. Probao sam svašta ali sam na kraju kliknuo na taj system restore. |
ma hebeš to... kud imam mali hard još da mi i to ždere disk, nema teorije kod mene se to isključuje cim instaliram win
|
Pa smanji na 2%.
|
Je li tko imao ovakav slucaj: otvoren firefox mislim bash na PCE forumu i odjednom na par sekundi cujem nekakvu muziku iz slusalica. BTW na kompu nemam niti jedan mp3/wav sa glazbom.
|
Da, ja sam ali to ti nije zbog FF vec zbog nekog korisnika ovog foruma
|
Jedan od korinika ima sig s muzikom. Kad staviš miša čuje se svirka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |