![]() |
na sto potrosit 5 soma kuna!
ok i nije bas potrebno sve skurit ali ako se odlucim za nadogradnju onda da znam kaj da uzimam.....
u biti ako mi otpadne neki motor kaj sam beziciro onda cu komp sredit sadasnja konfa abit nf7 1700+ dut3c otkljucan gf3 ti200 64 256.noname meme 333@2225 40gb maxtor cd prza aopen 300w napajanje ovak,da li da uzmem mobilca,6800gt,tagan 420w(manje vazno koje je napajanje glavno da ima struje i da se ne grije a da se ne cuje) dvd prza must have,disk,manje bitan,kolko sam ih ugradio,manje vise svi "rospaju",jedino samsunga nisam imao prilike cut,kuciste,nevazno/manjevazno,stranice su mi otvorene,napajanje je vankucista,ne planiram premjestanja vasit,ne po lanovima i tim stvarima,memorija je bitna,(bh5?opet-pa necu moc prodat 2 mjeseca???TCCD?) s939 platforma?dfi je must have... grafu bi x800 tek tolko da igram:) na XS-u OPB prodaje fx55 za 600$,najradije bi to uzeo! evo toliko od mene,i da,nakon mora idem opet radit,to je jos min 500€,ali kao sto sam reko,motor je prioritet,a ako to otpadne onda je komp na redu pa mi preporucite nekaj!hehe |
Kupi 6800GT, 2x512 brand name memorije, neko pošteno napajanje do 500kn i još ti ostane 200€ za more ;)
|
Bolje da si stavio profi 100€ u džep a ne drugi put ruknut informatiku...:D :D :D
|
Citiraj:
Da, ozbiljno, i još malo oralnih usluga i da viš, 5 bi dobio :D:D:D Just kidding :beer: |
Citiraj:
|
jelc sam ludi ste lol:D
poslusaj cat-a;) uzmi si dagf sa venicom 2x512 ddr-a neke adate na 500mhz-a 6600gt ili x800 vulgaris i kojih 450 w kvalitetnog napajanja:beer: |
evo sta cu ja vrlo vjerovatno uzeti na jesen...:cool: a to bi i tebi preporucio...
abit an8 fatal1ty ili dfi ultra-d venice 3000+ ili 3200+ giga tccd-a (nista drugo ne dolazi u obzir) x800pro napajaje tagan 430W 2-force disk neki 120gb sata neka kanta...ili ti uopce ne treba...:D dvd pioneer 109 i to je to...:beer: |
masni pioneer 109 nece bit kod mene,a nemoj da i kod tebe bude,108 da:)
|
Organiziraj miting da se svi napijemo i najedemo i budi ponosan kak si počastio forumaše:D
|
Citiraj:
inace, ovo sam ti napisao jel trebas cijelu konfu...ja uzimam samo plocu i proc...a za grafu x300 za pocetak...:D |
gle nije miting problem,naravno kad ce bit berba grozda da se naradite ili berba kuruze e onda se ponapijajte i najedite ko stoka....
a koja jezgra je sad zakon?venice?clawhammer?il koja? |
san diego i venice (razlika je u cache-u, venice ima 512 a ovaj drugi 2x vise)...
|
Citiraj:
al da to je jedina razlika...isto radi na 1.35 ili 1.4 ovisno o modelu :beer: |
Citiraj:
Tak sam ja napravio dok nisam nabavio PCI-E. |
masni ak os posudim ti moju pci grafu:beer: pa skupi nes para...imas tih 5750 ili x600 vec za 500 kuna:beer:
|
Ma potroši to na pivo i pi........:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |