![]() |
Pozivni broj +38580
Bok!
Vidjeh da je bila slicna tema ovdje. Imao sam poziv sa broja +38580xxxxx, a ocekivao sam poziv iz druge zemlje. Da li je moguce da mi se ocrta ovaj broj a da se zove iz druge zemlje a ne Hrvatske? Osoba sa kojom sam pricao je Sved, dakle ne zivi u Hrvatskoj, a meni se ocrtao hrvatski pozivni broj, da li je to moguce? |
Cek ti si s tom osobom pricao? Pa sta te briga iz koje je on drzave zvao :D Gugl izbacuje tennese :) +385 je hrv ali ovaj 80 nije .
|
Ma ja, pricao sam, taj poziv sam ocekivao, poznajem osobu, ali je ta osoba iz Svedske, i kaze da je u Svedskoj, i treba da je tamo u momentu kada me je zvala. A ovo 80 znam da nije iz hr, zato me i sve to buni.
Sta je tennese? :google: :D Kako moze da izbaci na displeju pozivni za hr, ako se zove iz svedske!? |
http://en.wikipedia.org/wiki/Tennessee fali mi po slovo s i e :D da ti se nije po***o displej :D
|
ne znam šta da ti velim, ali sam imao slično iskustvo.
prvi put sam kupovao 'game card' za online igru preko nekog engleskog servisa, pa su me nakon registracije i uplate zvali na mobitel da provjere da li sam to stvarno ja naručio. broj je također bio +385xx ali nije bio iz HR, a ženska je pričala samo engleski. |
Hahahahahah, i ovaj je pricao svedski, pa mozda i iz Tennessee-ja :-)
|
Voip program možda koji ?
kao nonoh |
najvjerojatnije voip program koji ima servis u RH pa onda kao da zove lokalno :D
|
Jedan od Betamaxovih programa za Voip
|
Neki dan sam isto ostao u čuđenju.. Da ne duljim to te je zvao neko prek sprdafona.
|
1 privitaka
Evo i mene je netko upravo zvao sa 385 (80) 097 77, al se nisam javio. Ima mozda jos netko neki info?
|
Čemu trta, pa nemože ti naplatit dolazni poziv ako nisi u roamingu?
|
Citiraj:
|
Da, to mi se čini kao SZK Bon-bona
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslovna teleprodaja HT-a. |
Hm, dižem temu iz mrtvih ali....otvorio sm klincu net.hr mail adresu i podesio ju u MS Outlook-u. Kako se spajam ADSL-om preko T-coma odlazni server mi je mail.t-com.hr a pop sam stavio pop.net.hr. Kod svakog send/receive javlja ovu poruku dolje:
|
mene u posljednih mjesec dva barem jednom tjedno netko zove iz tokia :D
naravno ne javljam se da ne bi bilo nismo znali. :lol2: |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |