![]() |
amd proc, ploca i grafa
izbor do 2100 kn
cpu amd 64 2800+, 754 mbo Gigabyte K8NE, s754, nForce4-4x grafa Gigabyte Radeon X600Pro PCIE (400/500) da li je to dobar uzbor ili da stavim semprona i bolju grafu ove tri komponente dodu sve skupa 2071 kn |
krivi podforum trebao si se javit na konfiguracije...
al vec kad si tu...za sta ti treba i kaj namjeravas s time radit? ako vec uzimas uzmi si gigabyte k8ns |
ispricavam se zbog podforuma
a inace komp bi sluzio za igranje i surfanje |
ne ima nf4 chip...i ot niej neka losa ideja...ali mislim da biti vise pasala ns ploca sa nf3...tvoja odluka...za te pare nemozes dobit s939...pa ti je ovo najbolja opcija:beer: koju god maticnu uzeo neces pogrijesti(al ne ocekuj neki ogromni cloack od njih)sretno:beer:
|
jesi razmišljao da uložiš u s939?
dual core, NF4??? (SLI)??? |
Dual core ?
najslabiji dual core od strane athlona znaci 4200+ je 4200kn kaj si ti ponorel , a on bi si slozio nekaj za 2100 kn |
Citiraj:
SLI???? ZA MALO PREKO 2000 KN JESI TI PRI SEBI... Ako tako nešto uspiješ složiti dobiješ nobelovu nagradu... |
Citiraj:
ako je nije smijesna:rolleyes: |
Citiraj:
|
ljudi mir nismo se razumjeli...
mislio sam da uloži u NF4 čipset tj. s939... jer kasnije može stavit dual-core, NF4 ima podršku za SLI a kad jednom kupi s754 to je za "jednokratnu" upotrebu... ste me sad skužili??? nisam mislio da odma sve kupi pa još uvijek vidim da iz 2000 ima 3 nule a ne 4... pardon... |
Iako e već tu, još sam skeptičan prema SLI-u i svime prtljanjem oko njega. Gledaj, radije ću uzeti jednu 6800GT nego dvije 6600GT u SLI-u. Manje prtljanja oko postavci u BIOS-u, manje zagrijavanje, manje problema.
|
recimo ja nikako nebi uzeo SLI neg ATI-je crossfire kad dođe
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ljudi treba mi odgovor hitno jer ne mogu cekati a imam samo 2100 znam da je s939 bolji izbor ali stvarno nemam para jer s939 ploca i proc dodu 2000kn. a stotka mi ostane za grafu pa ako znate neku dobru pci-e dobru grafu za 100kn javite mi
|
crossfire mi nije baš pri srcu zbog onoga vanjskoga spajanja grafulja dvi-jem ,kao da nemamo i previše kabela iza kompa
@LuXor Ali nemoraš zeti 2*6600gt nego 2*6800gt ,a za to namaš adekvatnu zamjenu u jednoj kartici... A još kada omoguče sli sa dual gpu kartama paš onda vidjet Zamisli ona Gigabajtova matična koja omogučuje 4 kartice u sli ,a u svaki utor dual gpu 7800 gtx/ultra... :D : nuts : |
4 sli dual gpu 7800gtx/ultra je bacanje novca jer ce te proc biti usko grlo i time nećeš postići ništa.
Pogledaj recenziju 7800 gtx u puno testova je limitirana procom tek na 16*12 pokazuje svoju snagu a 2 sli 7800gtx bi i na toj rezoluciji bile limitirane procom, a da se ne govori o 4 takve kartice |
kupi to pa da vidimo recenziju ploce ;) meni se isto svidjaju te nf4 s754 ploce :)
|
u svakom slučaju NF4 je bolje od NF3..
kupi, neko mora probit led!:D e al nemoj onda reć da smo te nagovarali.:rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |