![]() |
Filesonic prekinuo razmjenu fajlova...
Izgleda su se uplašili nakon onoga što se dogodilo Megauploadu, pa je moje pitanje na što je bolje prijeći; koji filehosting?
Neki spominju MegaShares i Netload, pa ne znam.Do sada sam imao Rapidshare i Filesonic. Hvala. Citiraj:
|
uplasili se mada su uklanjali fajlove zasticene copyrightom, kolko sam shvatio sad su postali nesto tipa dropbox?
|
Pa, ono.Možeš skidati fajlove, ali samo one koje si osobno uploadao.
|
Čisto sumnjam da će maknuti megashares. Pa oni imaju tražilicu (danas rijetkost) i sve direktne linkove, na šta god hoćeš. Oni se uopće ne skrivaju godinama, tako da mislim da će i ovo preživjet. Čisto mi je nevjerojatno da još uvijek postoje sa tim načinom ponašanja :).
Uzmeš rpnet i uživaš. |
Primjetio sam i ja to bas danas,jer mi je trebala xp instalacija,dobio neki stari laptop da uradim sistem i kako god mislio sam da je do mene nesto,da bih kasnije povezao da je u pitanju da su zabranili razmjenu. Eh,sad da li je ovo pocetak virtuelnog rata,i hoce li anonimusi,reci svoje... :D :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ode mojih $40 ...:finger: filesonic
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mamicu im..., a uzeo sam acc prije tjedan i pol, i jucer hocu skinut nesto i nemogu, reko bude proslo, i danas pocnem malo istrazivat, a kad ono kita labudova... :D
|
Ja sam dobil ban na fileserve-u, al ok imo sam samo 4 dolara...
|
Prebacite se Real-Debrid servis, pa će vam manje-više biti svejedno koji servis se pali/gasi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:56. |