![]() |
SATA Power Connector - di nabaviti kod nas?
O ovome se radi
http://www.pohrani.com/t/2r/ld/q9jag8P/sata.jpg Ako zna tko di se može nabaviti kod nas da nenaručujem izvana. Hvala |
oprostite na offu, da li tko ima točnu shemu za raspored žica za gore navedeni sata konektor?
|
Guglaj ili jednostavno ga pogledaj!
|
|
pa poskidaj s nekog neispravnog napajanja, sata konektori se lagano skidaju
|
Trazih navedeno prije nekih pola godine, al nisam nasao, gledao svuda gdje se prodaje ili servisira inf. oprema. Mozes pogledat u zgbu josh, ali topla preporuka je ebay ili mdpc -x da si ustedis vrijeme i zivce.
|
Citiraj:
a evo ga.... http://php2.twinner.com.tw/customer/...D011361A_l.jpg |
Imam ti ja još 5-6 komada, sa MDPC-X naručeni...
Pošalji na PM koliko ti ih treba. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pupo ima 2 seta kablova od napajanja ako se ne varam, može poskidat ovakve iste konektore sa njih. Neće sve kablove koristit sigurno...
|
haha :p
Jedni budu ostali netaknuti, s drugima budem kemijao, pa me zanima. Hvala na ponudi, čut ćemo se preko PMa |
Citiraj:
Konektora ima s 5 ili 4 žice, ne mora on koristiti sve. Komplicirate oko brutalno jednostavne stvari... Ako se ne može skinuti žica s konektora, neka ne uzme taj konektor i :goodnite: |
Danas napokon se sjetio izvadit kablove iz kutije, Alister je u pravu, stvarno se lako skidaju (bar kod mene) tako da ću iskoristiti od kablova koji su mi dupli.
Hvala svima na prijedlozima. |
Citiraj:
Ajde me molim te nemoj učiti o tome jer ih gledam svaki dan. ;) Hrpa napajanja ima onakav model SATA konektora. Kao što sam rekao nemaju sva napajanja onaj tip konektora da samo skineš kapicu i povadiš žice. |
Istina je što Wolverine kaže, masa slabijih i jeftinijih napajanja ima izvedeno kao na slici što je stavio par postova iznad. Srećom, moj Seasonic sad kad sam napokon i pogledao ima kapice tako da ću moć iskoristiti postojeće konetkore.
|
Ne mora bit slabijih i jeftinih. Recimo Corsair HX ima na krajevima takve zalivene. CM RPP1250W ima takve i sl.
Na napajanjima možeš najčešće susrest tri tipa naponskih SATA konektora. Onakve potpuno zalivene koji se ne daju rastavit (obično budu samo krajnji takvi) i dva koji se daju rastavit. No samo ove ''kutne'' s kapicom možeš lagano skinut i nabost na drugi kabel. Ova treća serija se isto da rastavit no moraš malo mesarit po žicama da bi ga koristio na dugom napajanju. |
Kad smo već kod toga, da li postoji uopće neko trošilo koje koristi ovaj ekstra 3,3V vod? Osim možda A-OC ploče?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:45. |