![]() |
Izrada stranice! Pomoč!
Pozdrav svima !
Do sada sam napravio tek dvije web stranice ,pa i nisam baš expert no sad pokušavam na jednoj stranici napraviti da se thumbnail sličica prelaskom miša preko nje sama poveča, kao što je to kad na google-u odabereš pretraživanje slika i dolaskom miša na određenu sliku ona se sama poveča za nekoliko posto. Bi li bio tko toliko ljubazan da mi objasni kako se to radi ili da neki kod. Hvala ! |
Trebao bi biti bar sposoban izgooglat nešto za to. Primjer 2.
|
Ovo je jako lijepi primjer i hvala ti na tom primjeru,ali dal ti misliš da se početnik može snač u ovome ?
Dal zaista nema ništa jednostavnije,znači jedna slika koja se povečava s preglednijim javaskriptom i to je to?! |
A kakve si to onda stranice radio. U Wordu?
U dodaš PHP kod:
PHP kod:
PHP kod:
Css formatiraš kak ti paše. Klasa ti mora bit ista u css-u i slikama. |
Prije svega bi trebao riješiti svoj problem sa č i ć, kako bi stranice koje radiš bile na razini. Nadalje, kreni redom, ubacivanje random skripti bez razumijevanja, neće uroditi znanjem ni vrhunskim rezultatima, već nepreglednom i neoptimiziranom hrpom koda. Kolega ti je dao dobar primjer, i taj primjer nije kompliciran za shvatiti. Ako se želiš time baviti, poradi na svom znanju, internet je prepun besplatnih tutoriala i obrazovnih videa...
|
Hvala na pomoći ,dalje ću pokušati sam.
Kakve sam stranice radio ?!? Pa to su bile više manje Html stranice uređene nekim css-om i to je to. Sad sam malo prešao na javaskript no to je malo kompliciranije. Hvala još jednom svima. |
za ubuduće.. ama baš sve ti je na netu, ako imaš volje nema granica.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:37. |