![]() |
Logo za caffe bar
Pozz raja, ja i frend otvorili smo kaffe bar pod nazivom CRAZY,do sad od ponudenih loga nista nam se nedopada, ako ko zeli pomoci nek napravi nesto i nek postavi ovdje, bio bi mnogo zahvalan . :goood:
|
Nadam se da znaš da izradu upotrebljivog logotipa nećeš dobiti badava.
|
Evo nesto za free: Logo
Za neku lovu upalim i photoshop :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je ovak za reklamu, da se vidi sto mogu napravit za 2 min u nekom bespl programu(paint), pa da se vidi moja sposobnost, stil i tak to :) Tak da ce se njemu i ortaku isplatiti ako uloze nesto novca u izradu tog loga i bit ce sigurno zadovoljni :) :D:D |
Ne znam jel se šališ oko photoshopa ili ne, ali piksel grafika za tu namjenu nije.
|
Ak budu htjeli nest u vektorskom mogu i u AutoCADu napravit nest...
Il cak 3D ak zele da im holografski svjetli znak kafica iznad njega.. :D:D |
Pa i nekog s CNC strojem uposliti da odmah i realizira :D
|
Citiraj:
|
Otvara se kafana za koju moras ulupat XY soma eura, a nema se 100 eura nekom studentu dizajna za logo? Hrvatska!!!! :D :hitthewal:
|
Citiraj:
|
|
evo pol minute posla, corel vec bio pokrenut posto radim neku piz*ariju:-p
|
nego dethclaw sto to radis ak se smije znati ?
|
Legenda, pvi post na PCE i odma hoće gratis logo :care:
Najbolje da tor odmah i reklamu pikne na bannere umjesto onog ekupi što stalno šteka :D |
Sta ce ti logo, pikni nutra cicatu konobaricu s plavim ocima i logo ti ni netreba
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
vidim da je plocica :) nego sto radi plocica? |
prenosi signale? :D
Inače, odličan mi je logo od campeonata. :) Složim ti i ja u fireworksu također za neku svoticu. Hell, čak imam i certificiranog dizajnera koji će to napraviti za tebe za male pare. :chears: |
Citiraj:
Inače, zahvalan je naziv za dobar i originalan logo, ali ništa od toga bez dizajnerske studije i ozbiljnog posla. Tek toliko da se zna. |
A di vam je autor teme, možda je i odusto od birtije kad se nejavlja:lol2:.
Ili je bio "haker"/trol i sl.. Ono kak znaju bit oni oglasi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:10. |