![]() |
VGA kabel za Samsung
molim vas, ako imate kabel viška za Samsung CRT monitor, a da je ispravan i da vam ne treba, poklonite ga ili mi ga prodajte za razumnu količinu kuna.
Imam monitor kojem kabel nedostaje (namjenjen poklanjanju s računalom), al teško da ću naći baš za taj model pa... kakav god da imate, molim, ponudite. Hvala! |
A kabel se spaja na monitor preko konektora ?
Odeš u Chipoteku i kupiš VGA kabel za 20 - 30 Kn. |
Citiraj:
Kao što je Nikky rekao, odeš u trgovinu i uzmeš kabel. |
Citiraj:
|
Čekaj malo ima li monitor na sebi VGA utor ili ne?
Koji je monitor uopće u pitanju? |
Pa stari crt monitori uglavnom nemaju vga konektor, tak da mu vjerojatno treba kabel koji se ne moze kupit bas... Iako je meni to uvijek izgledalo ko da se kabel uopce ne moze istekat iz monitora...
|
Bit će da je u pitanju monitor koji ima fiksni vga kabel. Rješenja su 2:
1. odnijeti monitor u neki TV servis ili nekome tko zna lemiti, neka skrati postojeći kabel/stavi novi 2. kupi novi monitor (bolje rješenje obzirom da su CRT monitori izumrla vrsta) |
Citiraj:
Tu se ekipa nateže a lik nit je objasnio što mu treba niti za koji monior. To što njemu treba kupit ovak u nekoj trgovini neće. Eventualno neki RTV servis ili ebay. |
ajoj...
pitanje je više nego jasno. Imam monitor (ispravan) ali mu nedostaje kabel. Originalni je tko zna gdje... Dakle, meni odgovara neki drugi VGA kabel koji god jer ću ga ja (znam to napraviti) zalemiti na pcb. U servis neću jer takvih kablova ima more po šupama (uostalom) kao i CRT monitora. Monitor slažem za poklanjanje i ne želim si nabijati dodatne troškove. Tako i onako sve to zezanje previše košta... Ako netko od vas ima takav kabel ili zna tko ga ima i ne treba mu, ja sam tu. Hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:18. |