![]() |
NVIDIA GeForce4 Mx420 ???
Hi!
Imam graficku navedenu u naslovu i instalirala sam stronghold 2. grafika je koma, a u system req. graficka zadovoljava sve potrebe, probala sam promijeniti nekoliko razlicitih drivera ali ni sa jednim ne radi, dok juiced ne mogu uopce logirati. da li da pokusam jos s nekim drugim driverima ili da promijenim graficku? zanima me takodjer da li je ova graficka koju imam dovoljno dobra za takve tipove igara i za npr. brothers in arms i sl. ? ako nije, kakvu mi drugu graficku preporucavate, ima ih tonu na trzistu, koje su treutno najbolje? thanks |
Ja ti preporučujem novu grafu definitivno a šta se tiče nove grafe nemrem ti niš predložit jer neznma kolko si spreman platit za nju
|
Citiraj:
Citiraj:
|
jeftina koja može vrtit sve igre na srednjim detaljima i rezoluciji ATi Radeon 9550 košta oko 500kn i uzmi 128bit verziju..
ako imaš malo više love uzmi nVidia 6600 ili 6600GT i mirna si... ajd napiši ostatak kompa, da vidimo šta se isplati stavljat u njega.. |
1,7 Gb 512 mb ram-a
mislila sam potrositi najvise do 100E, jer namjeravam kupiti jos jedan komp, tako da mi se neda bas previse ulagati u ovaj, ali opet toliko da mogu igrat barem na nekoj srednjoj rezoluciji |
Onda uzmi neki Radeon 9550 sa 128MB 128-bit memorijom i na miru si...
|
slažem se :)
može se naći za oko 500kn |
onda cu to kupiti...thanks :)
|
javi dojmove kad ju kupiš:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:49. |