![]() |
Good games,low requirements !
Konfa mi je: 96GB graficka karta
1GB RAM memorije Uni Processor - 2.66 Ghz Trazim neke dobre igrice koje bi mi mogle, ako neko zna neka kaze. Hvala :respekt: |
Pong.
|
Tetris.
|
golden axe
|
Stare LucasArts avanture.
|
Super Mario :D
|
CAESAR 3, igra iz 1998 a najjaca strategija svih vremena
http://doupe.zive.cz/Files/Obrazky/a.../caesar306.jpg |
BG2!
|
Age of Empires 1 i 2
|
Diablo II LOD
Deus EX C&C Red Alert 2 + Yuri's Revenge ^Best in classes^ |
solitare.
|
starcraft
|
Lol, preporučujete igre kao da je komp POS kasa.
UT99, prvi Serious Sam, CoD1, WarCraft 3 od malo "jačih". Također podržavam ostale prijedloge iako su neki pomalo smiješni :) |
|
Mozda bi mogao i CoD 2 vrtit na tome,treba probat svakako,ako moze onda samo deri po Cod2 Multiplayeru. ;)
|
Commandos 1 + expansion pack / Commandos 2
Desperados (vise manje same shit) Gothic 1 (ako volis takve rpg-ove, oprez, frustrirajuce ponekad) Need for speed porsche Worms Armageddon to su neke igre s kojima sam izgubio gro vremena, i ostale su u super sjecanju, pa eto preporuka |
Full Throttle (1995 video game)
:goood: ako nisi nikad igrao bude ti se jako svidjela :goood: Desperados Monkey Island 3 ... |
fallout, fallout2, fallout brotherhood:)
c&c generals, c&c generals zero hour cod2 empire earth heroes of might and magic 3 medal of honor allied assault plants vs zombies peggle deluxe red ace squadron dx-ball neverhood ace ventura pet detective unreal tournament warcraft2 ignition carmageddon death rally full throttle i jos hrpa drugih al da sad ne pretjerujem:) p.s. xms3 ima jedan post i ova tema je taj post, pa mislim da se vise nadmecemo sami s sobom 'ko ce nabrojat' vise boljih igara a da nisu vec spomenute, nego sto ce xms posjetiti ponov'o ovu stranicu, ali ako posjeti welcome:) |
Ma skini Morrowind to ti je igra koju moras igrati ako nisi bez obzira na konfu :)
A još bi ti preporučio Half-Life uplink warcraft 3 ROC + FT, Age of Empires 2. Možeš igrat i Heroes of might and magic 4 koji i nije toliko dobar ali ako nisi igrao trojku bit će ti super ;) |
Carmagedon!:D
|
Citiraj:
2ka mi top topova, poslje naravno sc2 sto nemres igrati na toj konfi |
Citiraj:
|
Pa iskreno mislim da je čist dovoljno pogledati ovaj topic
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=28175 Da se ne ponavljamo! A stvarno nije problem kliknuti na neku igru i copy paste napraviti u google i dodati system requirements! |
Samo bih napomenuo da takva konfiguracija u biti treba vrtjet vecinu emulatora za stare konzole
Ne vjerujem da bi emulator za PSX glatko radio, ali sve do N64 ne bi trebalo bit problema |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:13. |