![]() |
PID i PN broj na logitech zvučnicima
Zna netko gdje se odnosno gdje bi se PID I PN trebali nalaziti na Logitech zvučnicima,pretpostavljam da je kod svih modela isto....
To me traži Logitech suport da se navede prilikom reklamacije a nemrem to nači. |
Reciver, sub, sateliti, daljinac... Pošto "znamo" o kojem modelu se radi.
|
Citiraj:
|
Svaki satelit bi trebao imat svoj PID, a na subu iza ili dolje bi trebali pisat i PID i PN.
|
Hvala najljepša,potražim kad se vratim sa posla pa javim jel sam našao odnosno jel ima.
|
Cek, ti otvaras temu da pitas, a nisi ni pogledao zvucnike? Ajme....
|
Citiraj:
PN nism našao ni pomoču podizanja repa jer ga na zvučnicima nema,isto tako ga nema ni na kutiji ni na deklaraciji i garanciji,pa neznam di bi čovjek to potražio. Možda Nino znaš? |
Nemam ih nazalost, ali i Logitech-ov faq kaze:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo sam pogledao svoje X-210 zvučnike. I sub i sateliti imaju PID napisan na etiketi koja je na njihovoj doljnjoj strani.
|
Ma ok za PID, ali PN nemogu nigdje naći, a to su me tražili na logi suportu koji usput i nije baš onakav kakvim sa ga smatrao čitajuči druga iskustva.
|
P/N također piše ispod, ali nije na etiketi nego je izliven u plastici pa ga je malo teže primjetiti.
|
Evo našao PN, sa unutarnje strane polopca prednjeg desnog zvučnika,tražio sa povečalom jer ga ovako nemoguče uočiti.Samo neznam zbog čega takvo skrivanje tih brojeva,pa kaj da broj od šasije na autu odštancaju ispod tapecirunga na vratima.Sreča da nisam morao piliti zvučnik
Hvala coconut što si mi dao ideju. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58. |