![]() |
Pranje u destiliranoj vodi...
Raspolaze li netko informacijom sto bi se dogodilo kada bih prasnjivu maticnu plocu oprao u kadi destilirane vode? Logika mi kaze da ploci ne bi trebalo nista biti nakon sto je osusim.
Onda? Ili da provalim u ljekarnu i maznem cijeli bidon 96%-tnog aethanoluma? |
Pa vjerojatno ništa,ali ne bih to baš preporučio.Rađe je izvadi i ispuši negdje sa kompresorom.
|
Jednostavno, kad već vadiš ploču, uzmi ju pod ruku i pravac
benzinska crpka. Uzmeš "ono" za pumpati gume na autima i lijepo ispušeš ploču. Ko prvo, besplatno je, a ko drugo, dostupno svakome :D |
Citiraj:
A na kraju otišo i kupio 5 bočica onoga komprimiranog zraka i sva potrošio na 1 komp... :D A kad mu nije šteta para... |
Stari dobri usisač i s nastavkom za radijatore ( uski i plosnati ) te pažljivo "voziti" među elementima na ploči. Ako je nastavak elektrostatski nabijen, treba ga "isprazniti" na radijatoru.
|
Citiraj:
|
iliti dotaknuti radiator ili bilosta sta je uzemljeno
|
Citiraj:
|
Kod prilaženja nabijenim plastičnim dijelovima usisača k elementima matične, treba zaista paziti na elektrostatski naboj e da ne bi ploča bila teleportirana ili neki dijelovi dezintegrirani...he, he
|
prije dezintegrirani:)misli sta je to par tisuca volti...al ovisi moglo bi i doc do teleportacije kondica...sam bi nestali odjednom
|
i našli se u fluidnom svemiru...:D
|
s kompresorom to nebi islo jer bi unistio sve! probaj uzet penzl ( kist hza farbanje) i ocistit s tim! ili cak ako netko ima neki srot kompresor koj ima jako mali tlak pa onda s tim ocistit! :)
EDIT: islo bi s normalnom kompresorom al iz malo vece daljine!!! ;) |
kamikaza brijes :D
ja sam sa kompresorom (trofaznim) za pro lakiranje automobila ispuhao svoju maticnu fino se odmaknes 2 metra i to je to... u roku 5 sec nije bilo zrnca prasine u kucistu :) |
Citiraj:
Sve je ok dok se tome ne približiš s Klingonskim dirsruptorom i dereš se na ploču Q'uaplaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:D:D |
Ja brijem da najbolje čiste nanosonde. Fino se zavuku u svaku rupu i asimiliraju prašinu :D
|
ja cistim obicnim usisivacem, sa onim nastavkom s metlicama (cetkama).
njezno, a efikasno :D |
Re: Pranje u destiliranoj vodi...
Citiraj:
Na koncu, kad bi i uspi postic to navedeno, ostaje ti to da bi ti vjerojatno korozija, hrdja i ostala gamad pomalo pocela jest plocu bez obzira koliko ju ti dobro osusio i obrisao poslije... ja svoju cistim tak da zemem staru keficu za zube i onu kefu za brijanje (starinsku, kaj se krema za brijanje utrljavala u facu), odem na balkon i kefam koju minutu... sve je super cisto poslje toga... |
Ja glasam za nanosonde ;)
|
a čemu vam služi puhalo pod nosom?
ja u svoju pušem dok se onesvijestim,onda me zamjeni buraz!:D kombinacija četkice za zube i usisavača (da ste vidjeli mamin pogled kad me uhvatila kako četkam matičnu,rekla je : sine,s tim se peru zubi! :) ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20. |