![]() |
Slim keyboard + miš wireless
Pozdrav Svima
Molio bi preporuku za tipkovnicu i miš wireles (al žena hoće tanku tipkovnicu). Moram priznati da nisam puno gledao niti cijene , ali do 300 kn je sve ok Hvala unaprijed |
preporučujem logitech mk520
tipkovnica je odlična, miš dobar tipkovnica je dosta tanka, ima gumene podloške pa se ne skliže, ima dosta funkcijskih tipki tipkovnica nije prevelika, a ima klasičan raspored tipki miš ništa posebno radi, sa strane taman stane palac na gumiranom dijelu oboje hvata bez problema na 5 metara, dalje nisam isprobavao |
Ja imam MK320 i iako nije slim jako je dobra za tu lovu.
|
A sta kazete na HP Wireless Elite Desktop Keyboard and Mouse ?
Kod nas nisam nasao u kompletu vec odvojeno , pa je malo i skuplje. A na ebay-u je cijena pristojna al postarina ubija |
Iskreno, ta HP izgleda kao da su uzeli tipke iz najjeftinijih HP prijenosnika i napravili stand alone tipkovnicu
|
E vidiš a meni se svidja :goood:
|
Najpametnije ti je da uzmes dragu pod ruku i u dva tri ducana da pogledate na licu mjesta te tipkovnice i sto je jos vaznije "opipate" jer jedno je izgled tipkovnice na slici a skroz drugo je kako ti "lezi" pod prstima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
sa ovim se neće pogriješiti. |
sorry na dizanju threada ali imam problema s navedenim combom, zapravo samo s tipkovnicom budući da miš ne koristim... naime, svako malo (obično jednom u 10-15 min) na minutu, dvije tipkovnica gubi signal pa dolazi do laga. ne znam koji je razlog, ali znam da je između receivera i tipkovnice udaljenost manja od dva metra, a trebao bi loviti do 10m... u blizini mi je bežični router doduše, pa ne znam da li bi moglo biti zbog toga, ali ako i jest to mi je veliki problem jer ga ne mogu premjestiti, a treba mi wifi...
|
Dakako da je moguće da je WiFi uzrok, ali teško vjerojatno. Da se kolju na nekoj frekvenciji (a moguće da se poklope) onda bi ti stalno tipkovnica zastajkivala. Pretpostavljam da ti je baterija u tipkovnici dobra?
|
@IGoR_2803
U koji USB utor ti je prijemnik od tipkovnice spojen; prednji na kučištu, zadnji (na MBO), u nekom USB hubu? Ako je spojen u bilo koji utor osim zadnji, direktno na matičnu, probaj ga spojiti tamo, pa vidi. Ukoliko je u USB 3.0 utoru, probaj ga uštekati u 2.0 ili obrnuto. |
Ovako, ipak sam malo uspio pomaknuti router od kompa tj. od samog receivera ali i dalje ista stvar... baterija je skroz puna, a receiver je spojen od iza na matičnu od samog početka... jedino nisam siguran da li je usb 2.0 ili 3.0 port... pokušat ću malo mijenjati USB portove iza pa ću vidjet... tipkovnica mi je super i bilo bi mi žao da je moram prestat koristit zbog ovakve gluposti...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:05. |