![]() |
PC igre u 2012
http://img811.imageshack.us/img811/7919/templateo.jpg
Nema smisla sve kopirat ovdje, pa evo dva linka do popisa. Link 1 [GAMESPOT] Link 2 [ROCK, PAPER SHOTGUN] Na popisu naravno fali nekoliko igara, ali bez obzira na to, godina izgleda obecavajuce :) |
meni je posebno sviđa kategorija avantura.
pogotovo novi LSL :) |
Očekujem od početka godine puno.
Tu izdvajam Syndicate. Nadam se da neće obrukat legendu. |
Ja se najvise nadam S.T.A.L.K.E.R.-u 2, i ocekujem puno od te igre :)
|
dobro hoće li taj half life 2 episode 3 ikad izaći ili ću ja trunuti u grobu i to još neće doć :S :S :S
|
Veselje zbog - GTA V, Iron Front: Liberation 1944, Sniper Elite V2, Sniper: Ghost Warrior 2, Hitman: Absolution, Command & Conquer: Generals 2, Tomb Raider :D
samo se nadam da će izaći tek oko srpnja, inače ću popadat sve ispite :D |
Mislim da je ta lista preoptimistična. Svakog siječnja brojimo desetke MEGA naslova koji "taman što nisu", a u prosincu ne možemo nabrojat ni 6 onih koji su izašli. :D
|
Diablo 3 i to je to od slobodnog vremena :D
|
Ja ću keširat za Dotu2 i to je to, pozdrav ispitima. I eventualno za CS čisto da ga imam, nema smisla da fali u CS kolekciji.
|
Citiraj:
Sad kad ce taj HL3 to opet nitko ne zna, ali kako je Valve krenuo sa trollanjem oko HL3 mislim da ce biti uskoro najavljen. |
Citiraj:
|
Nadam se da će Game of Thrones bit solidna igra. Nemam neka velika očekivanja, ako mi kvalitetno ispuni samo 2 večeri (6h gameplay-a) ja ću bit oduševeljen. :)
|
Citiraj:
Tamo u ljeto da dođe bi bilo najbolje, dok nema ispita... |
Citiraj:
|
opa, zasad me zanima samo carmageddon...neka bude ko prijasnji i super :D
|
Citiraj:
:amen: |
veseli me većina naslova ali dajte valve molim vas prestanite me mučiti :( shvatili smo najbolji ste na svijetu ništa nije bolje od vas vi ste bog..ajde sad ljepo izbacite taj zadnji dio da ako umrem nežalim za ničim ^^
|
Da im neće bit previše uz dotu i CS izdat još i HL :p Ništa ove godine :D
|
Diablo 3, DOta 2 -nuf said, dosta za narednih 5 godina.
Eventualno Dragon age 3, al bit će to ''kukac'' kao i dvojka. |
Zaboravili ste svi na novi COD :D
|
Ma nisu zaboravili nego se to podrazumijeva.
Arma 3, Stalker a bez ostaloga mogu. Iako nemam nista protiv FC3 i novog Metroa. I da ne zaboravim GTR3. |
Citiraj:
|
Neće nitko rokat Guild Wars 2? To će biti igra koja će trajat godinama ;)
|
Citiraj:
|
Nisam rokao Guild wars jedinicu, dvojku mozda i probam, al nekako nemam povjerenja u MMO-e kojima ne kesiram mjesecno :-) :-) :-)
|
DOta 2, makar iskreno se nadam da ću prestat igrat i da će igra bit mega sranje :D. Dosta je više bilo... :DD
|
Thief 4, Borderlands 2 (cisto da imam sta igrat sa prijateljima zajedno sa D3), Tribes Ascend, X: Rebirth, Carmageddon: Reincarnation (iako sumnjam da ce biti dobar), ME3
sve ostalo me ne zanima i zalim sto nema postenog RPGa.. covjece gledam sad SSove X:Rebirtha, igra izgleda bolesno. |
Mene zasad samo zanima gta V. Jedva ćekam taman bi ljepo sjeo preko praznika, onak kažeš staroj da ti kupi igru za jednu četvorku...:D
|
GTA V, Diablo 3, ME 3 i to je to :) mozda i Guild Wars 2 posto sam cuo da je Guild Wars 1 bio extra naslov (+ platis jednom igras forever koncept mi je drazi od onoga placanja mjesecno -.-'')
|
GTA V, Far Cry 3 i jos neke...
Samo da GTA V izadje poslje 6-7. mjeseca,inace padam godinu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:32. |