Overhaul |
08.01.2012. 04:45 |
Citiraj:
Autor Pupo
(Post 2067671)
Cijenim inovativnost, al brate mili nemoraju baš svaku grbu na ventilatoru nazvat novom tehnologijom.
|
hehe, u sridu... marketing, štaćeš...dovoljno je vidjeti reklame na tv-u krcate su sa "nova inovativna formula, novo novo novo od sada profesionalna **** i za vas"
Inače, da i meni je jedan slipstream prozveketao, ali izvadio štift, našopao
osovinu sa grafitnom masti za zetove tramvaje i odonda vozi. A kad radi, tih je i dobrog protoka. Ne razumijem isto kuknjavu da se bude bez venta kad se šalje na reklamaciju, pa onaj tko kupi tako skup vent, valjda ima barem 1 rezervni od 30tak kuna. Evo meni se samo od sebe nagomilalo, što no name kineza iz kućišta, što kojekakvih silverstoneova, xilencea, spireova, yate loonova itd...nisu neki super high pressure low noise, revolution blade design liguidplasmaballbearing, ali sigurno bi radili da prozuji kakav skuplji (za mene su skuplji oni od 100-120 kn) ono što je po meni fail (prvenstveno zbog cijene) je da je ovaj vent ponegdje slabiji od "zastarjelog" noctue, a jedva koji postotak bolji u testu od stock slipstreama koji košta 60tak kuna. Pa nek ima 6 godina garancije, 4 slipstreama za iste novce bi valjda izdurali 6 godina u smjenama ;)
|