![]() |
Nema zvuka na Flash videu
Znaci kad zelim pokrenut neki filmic na youtubeu ili facebooku (via youtube ili vimeo ili nesto trece) tada mi je filmic usporen i nema zvuka.
nakon toga ako odem u control panel,sound i promijenim u properties frekvenciju zvucne kartice, nebitno da li sa 24 bit na 16bit ili obratno te sa 44100khz na 48000khz i refresham filmic ili stranicu i zvuk proradi, to tak radi pol sata, sat i onda moram opet, kazem, nebitno je sta postavim, samo da bude neka promjena.. Kaj se to desava? E da, radi se o HP g7 lapu sa IDT High definition audio deviceom |
O kojem browseru se radi i da li si probao staviti noviju verziju flash playera?
|
radi se o zadnjoj verziji google chrome-a. Flash nisam provjeravao, za sad sam instalirao ponovo drivere od zvucne pa cemo vidjet kroz par minuta sta ce se odigrati
|
jesi pokusao s drugim browserom...il da instaliras silverlight!?
|
evo radilo je par dana, sad opet isto... flash se na chromu sam updatea... silverlight? kakve on veze ima s time?
|
silverlight ti je alternativa flashu
http://hr.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Silverlight |
sad je opet problem,cim je upaljen fejs zajedno sa youtubeom nema zvuka, a cim nakon toga pokrenem sound properties iz control panela i pustim bilo kakav zvuk cuje se, refresh stranice i onda radi youtube. Do prije mjesec dana je sve radilo kak spada, neznam cemu sad to. Flash nemogu nadogradit jer se sam upgradea, silverlight sam instalirao, al kakve veze on ima sa flashom kojeg koristi youtube.. e da, i kod full screen 1080HD filmica mi je slika kockasta i dolje je tray bar od youtuba isto mutan, ko da nema veze sa HDom..dok vimeo recimo je ultra cist kod fullscreena...
|
nema veze jedno s drugim jedino sta obaljaju istu funkciju.
jel ti instaliran tuneup na comp,meni se sad javlja situacija da mi tune bloka chrome nakon minute koristenja,tj prekine vezu s internetom,a ff radi normalno dok je do prije misec dana bilo ok |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |