PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Automatic Updates (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=22639)

The Clansman 06.07.2005. 13:43

Automatic Updates

Jel se može kako naručiti neki CD s tim Updates-ima??? Ovo nema smisla > svaki put nakon reinstalacije ''treba'' skidati Update. :fuming:

Xtr3m3 06.07.2005. 16:31

Pa sto tako cesto reinstaliras Windowse?
Lijepo instaliraj Windowse, skini sve update-ove i napravi image sve toga i to j to...:beer:

The Clansman 06.07.2005. 16:47

???

E... mudracu moj... ajd sad to napiši na ''hrvatskom''. Objasni malo postupak. Nisam ti ja baš neki kompjuteraš ali sam željan naučiti ;)

Isus 06.07.2005. 16:57

nemoj instaliravat update jer za svaku rupu koju pokrpaju otvore bar 5-10 novih.

DrTom 06.07.2005. 17:05

Postoji kompletni set zakrpa, updatea i hot fixeva koji izlazi
jednom mjesečno. Ja si ga ponekad na faxu skinem jer se radi o cca 150Mb.
Program se zove AutoPatcher i kada ga instaliraš i
pokreneš, imaš mogućnost birati koje zakrpe želiš, a koje ne želiš
instalirati, a osim toga, za svaku pojedinu imaš kratki opis čemu ona služi.

Potraži ovo na netu:
AutoPatcher_XP_Jun2005_Full.exe

I da ne bi bilo zabune, sve je free i legalno :D :beer:

giga 06.07.2005. 17:12

Re: ???

Citiraj:

Originally posted by sasa8
E... mudracu moj... ajd sad to napiši na ''hrvatskom''. Objasni malo postupak. Nisam ti ja baš neki kompjuteraš ali sam željan naučiti ;)
Evo nisam bas ni ja neki kompijuteras ali da malo pjasnim.Znaci instaliras WIndovse i sve od drivera i stavis taj patch i zatim koristis neki program za izradu backupa.Backup=kopija tvog diska ali umanjena (kompresirana)na onoliko koliko ti zelis,ne bas doslovno.Ja za to korisitm Acronis true image.I taj image ili ti ga backup zaprzis na CD ili na neku drugu particiju.I kada ti nesto ne valja s kompom pokrenes taj program i ubacis te fajlove od backupa i on ti sve vrati na to stanje u kojem si radio backup.Znaci nemas na kompu vise niti jedan program niti nista samo ono od backupa...

Xtr3m3 06.07.2005. 19:13

Re: Re: ???

Citiraj:

Originally posted by giga
Evo nisam bas ni ja neki kompijuteras ali da malo pjasnim.Znaci instaliras WIndovse i sve od drivera i stavis taj patch i zatim koristis neki program za izradu backupa.Backup=kopija tvog diska ali umanjena (kompresirana)na onoliko koliko ti zelis,ne bas doslovno.Ja za to korisitm Acronis true image.I taj image ili ti ga backup zaprzis na CD ili na neku drugu particiju.I kada ti nesto ne valja s kompom pokrenes taj program i ubacis te fajlove od backupa i on ti sve vrati na to stanje u kojem si radio backup.Znaci nemas na kompu vise niti jedan program niti nista samo ono od backupa...
@sasa8

Dobija si najbolji moguci odgovor;)

The Clansman 07.07.2005. 12:07

A hvala ruljo. Ajd idem skinut onaj prog pa se javim kaj dalje itd...:beer:

BTW, jel to sigurno za rad. Vidim da je netko na nekom stranom forumu napisao da ima nekih file-ova a nekih nema

The Clansman 07.07.2005. 12:16

A kad bolje gledam, budem ja rekao frendu koji ima aDSL da to skine :D :D

Broken Arrow 09.07.2005. 18:36

Ja uopće ne skidam updateove ,nikad ni nisam ,instaliram samo SP kako koji dođe i sve je uredu već godinama.....................
Prije je bilo previše skidanja za modem ,a sada sa dsl-om mi šteta prometa.....

tor 09.07.2005. 18:49

Iskreno, ne sječam se kada sam stavio zadnnju zakrpu za windoze. Zakrpaš jedno, otvoriš nešto drugo. Dobro podešen firewall s antivirusom, još ako malo potwikaš winbloze...kakve j....e zakrpe.

Dragon Killer 09.07.2005. 19:17

Tako je Tor ko j.... zakrpe samo treba podesit firewall kak se spada i nasnimit neki antivirusni i siguran si

speedy-3 05.08.2005. 02:38

automatic updates uvjek off to je smece kao i windows firewall sam te jos vise zahe****

Zone alarm firewall i nemas bada

a narafno ako si cesto i puno ne net-u svaki mjesec bar jedan format C: je zdrav :)

Dragon Killer 05.08.2005. 08:19

Citiraj:

Originally posted by speedy-3
a narafno ako si cesto i puno ne net-u svaki mjesec bar jedan format C: je zdrav :)
A ko bi svaki mjesec rdio format ja mislim da je svakih pol godine dosta napravit format

dmd-0 05.08.2005. 16:05

ja format radim tek kad se windowsi tolko ouspore da nemos nis radit ili kad se nekaj dogodi da ih vise ni bootat nemos

segregator 05.08.2005. 16:40

format jednom u 3 godine je sasvim dosta, a i tada to radim preko volje

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:32.