![]() |
Automatic Updates
Jel se može kako naručiti neki CD s tim Updates-ima??? Ovo nema smisla > svaki put nakon reinstalacije ''treba'' skidati Update. :fuming:
|
Pa sto tako cesto reinstaliras Windowse?
Lijepo instaliraj Windowse, skini sve update-ove i napravi image sve toga i to j to...:beer: |
???
E... mudracu moj... ajd sad to napiši na ''hrvatskom''. Objasni malo postupak. Nisam ti ja baš neki kompjuteraš ali sam željan naučiti ;)
|
nemoj instaliravat update jer za svaku rupu koju pokrpaju otvore bar 5-10 novih.
|
Postoji kompletni set zakrpa, updatea i hot fixeva koji izlazi
jednom mjesečno. Ja si ga ponekad na faxu skinem jer se radi o cca 150Mb. Program se zove AutoPatcher i kada ga instaliraš i pokreneš, imaš mogućnost birati koje zakrpe želiš, a koje ne želiš instalirati, a osim toga, za svaku pojedinu imaš kratki opis čemu ona služi. Potraži ovo na netu: AutoPatcher_XP_Jun2005_Full.exe I da ne bi bilo zabune, sve je free i legalno :D :beer: |
Re: ???
Citiraj:
|
Re: Re: ???
Citiraj:
Dobija si najbolji moguci odgovor;) |
A hvala ruljo. Ajd idem skinut onaj prog pa se javim kaj dalje itd...:beer:
BTW, jel to sigurno za rad. Vidim da je netko na nekom stranom forumu napisao da ima nekih file-ova a nekih nema |
A kad bolje gledam, budem ja rekao frendu koji ima aDSL da to skine :D :D
|
Ja uopće ne skidam updateove ,nikad ni nisam ,instaliram samo SP kako koji dođe i sve je uredu već godinama.....................
Prije je bilo previše skidanja za modem ,a sada sa dsl-om mi šteta prometa..... |
Iskreno, ne sječam se kada sam stavio zadnnju zakrpu za windoze. Zakrpaš jedno, otvoriš nešto drugo. Dobro podešen firewall s antivirusom, još ako malo potwikaš winbloze...kakve j....e zakrpe.
|
Tako je Tor ko j.... zakrpe samo treba podesit firewall kak se spada i nasnimit neki antivirusni i siguran si
|
automatic updates uvjek off to je smece kao i windows firewall sam te jos vise zahe****
Zone alarm firewall i nemas bada a narafno ako si cesto i puno ne net-u svaki mjesec bar jedan format C: je zdrav :) |
Citiraj:
|
ja format radim tek kad se windowsi tolko ouspore da nemos nis radit ili kad se nekaj dogodi da ih vise ni bootat nemos
|
format jednom u 3 godine je sasvim dosta, a i tada to radim preko volje
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:32. |