![]() |
Koje codece koristite?
Zanima me tocno sto vam je potrebno od codeca da vam svi filmovi rade, sto sve instaliravate? Dosad sam posebno instaliravao xvid, ffdshow, divx ... itd e sad jel ima nesto gdje je sve u jednom tipa ono CodecAllInOne, Codec Pack, sto je od toga najbolje?
|
K-Lite codec pack.Ima SVE što ti treba:D
|
sa ffshow-om ti netreba niti jedan drugi coec ak hoces samo gledat. ak titreba za kodiranje odna preporucam da se download najnaovija zerzija zeljenog codeca. a samo za playing je ffshow najbolji i nista ti drugo netreba
|
ja imam,osim standardnih codeca koji dolaze uz winse, divx 5.2 i xvid, i za capturing huffyuv.
nemam običaj instalirati codec packove jer želim imati stvari pod kontrolom... jednom sam ga instalirao i ubrzo izbrisao. |
koje su to gluposti.. ljudi nikako da shvate, CODEC ti ne treba za gledanje filma nego FILTER! Ponekad instaliranje codeca pomogne jer je u instalaciji puno vise od samog codeca...
al sto se gledanja filmova tice, ja vec godinama koristim SAMO ffdshow i Media Player Classic.. nema filma koji nisam uspio otvorit. dakle bas kao sto je i Bl@ade rekao, za gledanje FFDSHOW a za kodiranje je totalno druga prica. |
K-Lite Mega Codec Pack + BSPlayer & Media Player Classic
|
samo FFDshow i sve mi radi...
Kao player koristim VLC |
Citiraj:
sve isto samo bez ovoga mega :) |
Citiraj:
|
I ja sam stavio k-lite pack.
|
Za kodiranje i gledanje instalirani su xvid i divx codeci(koji sadrze i filtere:) ) te ac3 filter,bsplayer i MPC.
Codec packovi nisu sretna rjesenja jer mogu dovesti do nestabilnosti i usporenja sistema,a i izbacivanje iz igara ili nemogucnost pokretanja isto stoji(desilo se meni ili frendovima),dobijes hrpu sranja koje ti ne treba! :smoke: |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:29. |