![]() |
Internet konekcija laptop-komp
ovak slagal sam curi laptopa štekal je ,stavil sam nove vindovse i to sve,i sad ona ima optima ruter i spaja laptop na kabel do rutera...i sad net radi samo dok je komp upaljen i dok je slozeno ono upises korisnicko ime i lozinku i povezi...dok komp nije upaljen laptop nema neta a nemrem najti kak da slozim to da upisem podatke i lozinku NA laptopu i skopcam se ...nadam se da me kuzite kaj ocu reci...hitno mi je malo =)
|
A da nam daš model rutera. Vjerovatno u njega treba upisati login i pasword.
|
model rutera je optidsl bjeli malo stariji,bez wlana .
|
0800 0088 i tetkica ce te vodit do uspostave konekcije.
|
to je besplatan poziv ili? a nema laptop tj operacijski sustav (xp) recimo create conection ili tak nekaj i upisem username,pass i konekta se ,lap radi tj net,a komp je ugasen i to je to?
|
O, pa fino da si nam otkrio da imas XP. Control panel -->internet options-->create new connection-->izaberi PPOE-->upisi podatke i pici.
Sve si za minutu mogao nac na guglu. http://support.microsoft.com/kb/283070 I da, ono je besplatan poziv. |
Hvala nino,sutra cu probati,idem sutra do cure pa javim tu jel sam rijesio problem =)
|
dok kliknem internet options mi pokaze punoooo toga Ali mi ne prikazuje taj ppoe da upisem podatke
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:07. |