PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Sensation ili Sensation XE (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=225611)

kiki456 13.12.2011. 14:43

Sensation ili Sensation XE

Ljudi pomozite mi koji da odaberem, neki kazu da je sensation xe losiji na nekim testovima neki da je bolji.Koji uzeti?Hvala

dean225 13.12.2011. 16:22

Mogao si postavit pitanje u htc mobitelima. Uglavnom mobovi su hardverski isti.. razlikuju se u softwareu i kernelu. Sensation xe po defaultu je 2x1.5 ghz, a obični 2x1.2.. i razlika u bateriji, xe ima veću.. uglavnom software od jednog ide na drugi i obratno.. XE je u startu puno skuplji zbog imena BEATS i slusalice koje dobiješ uz njeg.. sam izaberi koji ti se više sviđa.. nećeš pogriješiti..

Snowrider 13.12.2011. 21:38

Citiraj:

Autor kiki456 (Post 2048501)
Ljudi pomozite mi koji da odaberem, neki kazu da je sensation xe losiji na nekim testovima neki da je bolji.Koji uzeti?Hvala

Oba smartphona su jako dobra , po meni a i testovima koje sam vidio XE je bolji i to se osjeti s onim jačim procom al ako već imaš novca kupi Sensation XL jer je bolji od oba navedena i nećeš požalit.

Bono 13.12.2011. 22:02

Razmisli o Samsungu Galaxyu S2, ovo ide od HTC Desire korisnika koji svaki dan gleda low memory upozorenje. Nikad vise necu niti jedan telefon uzet ispod 4GB interne memorije.

HCS 14.12.2011. 02:47

Citiraj:

Autor kiki456 (Post 2048501)

http://www.gsmarena.com/htc_sensatio...view-672p3.php

Nemoze biti losiji, sve je isto samo je takt procesora na XE visi nego na obicnom.

Citiraj:

Autor Daky007 (Post 2048851)
Oba smartphona su jako dobra , po meni a i testovima koje sam vidio XE je bolji i to se osjeti s onim jačim procom al ako već imaš novca kupi Sensation XL jer je bolji od oba navedena i nećeš požalit.

Po cemu je to bolji XL?

Citiraj:

Autor Bono (Post 2048877)
Razmisli o Samsungu Galaxyu S2, ovo ide od HTC Desire korisnika koji svaki dan gleda low memory upozorenje. Nikad vise necu niti jedan telefon uzet ispod 4GB interne memorije.

+1

Vidi gore po benchevima, u vecini je i dalje SII brzi od svih, Exynos ubija.

dean225 14.12.2011. 03:55

Citiraj:

Autor Bono (Post 2048877)

A nasao si usporedivat desire i sensation.. :)
Svakako pogledaj i SG2 ako hoces dobar i brz mob.. Medutim, benchevi nisu nikakvo mjerilo brzine.. Da, SG2 ima 15% brzi proc i senzacija vrti 35% vise pixela.. Zato je i samsung debelo brzi na benchevima.. Sensation XL je debelo smece i upravo ces s njim pozalit.. Otidi i izaberi si mob koji ti se svidja i uzivaj!

Tomek32 14.12.2011. 07:00

Exynos nema konkurencije.
Da ne spominjemo SuperAMOLED+ ekran,kad to probas jednom,nema nazad.

Bono 14.12.2011. 07:27

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2049018)
A nasao si usporedivat desire i sensation.. :)
Svakako pogledaj i SG2 ako hoces dobar i brz mob.. Medutim, benchevi nisu nikakvo mjerilo brzine.. Da, SG2 ima 15% brzi proc i senzacija vrti 35% vise pixela.. Zato je i samsung debelo brzi na benchevima.. Sensation XL je debelo smece i upravo ces s njim pozalit.. Otidi i izaberi si mob koji ti se svidja i uzivaj!

Usporedba s Desire je samo u smislu kolicine interne memorije, skoro sve sto sam mogao sam stavio na SD, stavio sam core 2.3 android i dalje sam ostao bez memorije, znaci po mojoj procjeni tih 1GB bi se napunio za godinu do godinu i pol i opet ces gledati low memory. Dok ne pocnu stavljati vise memorije nema sanse da cu vise uzeti HTC-a bas zbog ovog bolnog iskustva. Kroz par dana cu uzeti Samsunga S2 i napokon cu se rijesiti low memory-a, a jedini nacin da se na htcu rijesi taj problem je da ga se roota i mounta sd kao jednu od particija.

tor 14.12.2011. 07:58

Citiraj:

Autor dean225 (Post 2048587)
Mogao si postavit pitanje u htc mobitelima.

NE treba za svaki prokleti mob otvoriti novu temu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07.