![]() |
pomoc oko odabira 5.1 ili 2.1 sustava..
Pozdrav!
Malo sam pretrazivao po ovom podforumu temu koja ukljucuje best buy zvucnike za određenu cifru ali nisam nista nasao. Moje isprike ako vec postoji.. Dakle izdvojio bih do 800 kn (novo ili polovno), za zvucnike, 5.1 ili 2.1 Pod novo u ducanu i nema bas nesto izbora, ali polovno se vec daju uzeti relativno ok sustavi. za sada sam nasao od polovnih logitech g51 - 800 kn, logitech z cinema - 800 kn, te isto od logitecha z4 - 400 kn, bili su jedni creative labs - ali su mi promakli, te naravno x530(to mi je zadnja opcija) - 300tinjak kn. soba je 30tak kvadrata, zvucnike bi koristio za komp i za plazmu jer bi sve bilo povezano, znaci muzika i filmovi u mom slucaju. Ima netko jedne od navedenih zvucnika, ili mozda zna neke druge u tome cjenovnom rangu a da su kvalitetni... |
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=100503220
Za tu lovu neces bolje naci. Imao sam ih i stvarno su odlični. Bas mi je cijelo vrijeme bio na nekih 30% jer ako ga pojačam onda mi počne suđe u kuhinji plesat. Što se tiče snage garantiram da ih nečeš preko pola pojačavati u tih 30 kvadrata. Ja sam ove koristio jednom za proslavu nove u nekih 70 kvadrata prostoru i bilo je sasvim dovoljno. Još jedna prednost, imaju više ulaza tako da putem daljinskog možeš fino prebacivati koji ulaz hoces koristiti. |
Citiraj:
|
Meni je dizajn baš ok, pogledaj ih uživo možda promjeniš mišljenje.
Masivni su i kvalitetno izrađeni. |
Hocu, prvom prilikom, jer sam vec stvarno cuo sa vise strana za njih
|
pridružujem se preporukama za genius, i kvalitetom, i veličinom i mogućnostima za preporuku u tom cjenovnom razredu.
|
Z cinema su bolji zvučnici , uzmi njih za tih 800 kn.
|
jel bi isli ti zvucnici pogotovo genius na plazmu? s30tku...i jel bi to ok sviralo?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |