![]() |
Ge Force 4 MX 440 - zajeb sa Direct X 8.1
Jel se može ikako prevarit igru (MOH Pacific Assault) da misli da mi je grafička neka druga koja podržava DirectX 8.1
|
Nikako
|
i mene je mučilo i mučilo i www.google.com sam onda ja mučio i sve se svelo na to da sam onda frendu koji je imao MX440 nabavio G3Ti200 i sada uživa i u MOHA i BrothersInArms i ostalim "ozbiljnim" programima a Gainward MX440 je tamo di mu je i mjesto u kartonskoj kutiji za nedaj bože ako baš ustreba NEkakva grafička KAR(tic)A
|
Kupija sam i ja Abit Siluro GF4 Ti4400 ovde na forumu, ali mi još nije došla, a sad mi je dosadno
|
Ma ta MX440 je zajeb godine, još je i držala vodu ispočetka (i to je bilo nikako) ali sad je kartica totalna šljuka (što se gejmanja tiče).
|
...ali je cinjenica da su to uz gf2 mx najprodavanije kartice koje je nvidia napravila....
|
Prva kartica koju sam imo sa ddr-om. Plaćena je nekih 1200kn prije 3god. Godinu dana poslje sam jedva izvuko 300kn za nju:rambo: :rambo:
Najveći zajeb ikad sa kupnjom. |
Re: Ge Force 4 MX 440 - zajeb sa Direct X 8.1
Citiraj:
Probaj, mozda uspjes nesto izmrdat :beer: |
možda ti taj 3Danalyze čak i pomogne.... ja sam imao GF4MX440... i pokušavao sa njom pokrenut Splinter Cell 2 i nisam uspio.... prodaj tu karticu nekome i nabavi si neku 3-cu titaninium....
|
Ja sam imo jednu od Gainwarda 440MX-icu kod frenda igrali smo Prince of Persia i sve je radilo(neznam na koju foru:confused: ) ali su se nekad znale pojaviti kao dvije bijele okomite linije preko ekrana i to nam je znalo smetati pa samo baciš restart i nastaviš:D
|
Citiraj:
|
Koliko se sjećam za prince of persia potreban je neki patch da normalno radi na GFMX karticama....
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:40. |