![]() |
kuciste do 300kn 400kn s napajanjem
koje kuciste da kupim za ovu konfu. [300 do 400kn]
A8N-E, nForce4 ultra, FSB HT1000 AMD ATHLON 64 3000+(1 800GHz) BOX S939 WINCHESTER RADEON X600 PRO, PCI-Ex16, 128MB DDR 128-bit DDR, Caviar 80 GB, WD800JD, SERIAL ATA, 8MB cache, 7200 rpm TWINMOS DDR 1GB PC3200 DDR400 DUAL CHANNEL 2 kom DDR 512 |
Pa ono koje se tebi sviđa:confused:
Izbjegavaj kombinacije kučište+napajanje za 300kn. Imaš stvarno ogroman izbor pa se baci na posao. |
Gle za 400-tinjak kuna nemres kupit neko dobro kuciste i napajanje
Jedino ak kupis kuciste za 50kn a ostalo das za napajanje Mrkonja ti dobro kaze izbjegavalj kupovinu kuciste +napajanje Prvo si nadi kuciste koje ti je dobro a onda kupis napajanje posebno Za tvoju konfu ti treba 400+ Watno napajane Recimo chieftec 420w |
Napajanje minimalno ali ujedno i best buy:
- CHIEFTEC 360W HPC360-202-DF, dual fan, ATX2 ver 2.0 275Kn Case koji ti se svida il ti je financijski isplativ. Bilo bi dobro da ima osim prostora za prednji i straznji ventilator i prostor za ventilator na bocnoj(ventilator koji upuhuje hladni zrak direktno na GPU i CPU) i gornjoj strani kucista(sjeti se topli zrak se dize u zrak i ovako ga mozes ucinkovito izvlaciti iz kucista). Preporuka (ako se mozes financijski "dovuci" do te cijene): -kućište chieftec bg-01bbsl-u-w, midi dragon 353Kn Dakle ukupno cca 630Kn. U protivnom: - Codegen midi tower 3308-CA, 300W, USB 172Kn (napajanje prodaj za 50Kn) Dakle ukupno cca 450Kn (+ 50Kn ces dobiti od prodaje napajanja) Te u krajnjem slucaju da se nemozes razvuci onda uzmi neku od codegen 400W napajanje + codegen case (koji ti se svida) opciju pa u buducnosti kad skupis jos 300Kn prodaj to napajanje i ubodi kakvog CHIEFTEC-a. |
Baci oko i na Chenbro Gaming Bomb I. Jeftinije od Chiefteca, a IMHO nije lošije, čak ga šiša u nekim segmentima.
|
mislim daje tesko naci za toliko para kuciste sa napajanjem
a od ovih bez napajanja nekako mi se cini kao najbolji izbor enermax silver wizard 3 kojeg ima u linksu za 280 kn . super izgleda http://links.hr//photo/big/052.611.003.jpg |
Jaymz,je se to meni čini ili kućište od 280kn ima LCD s displayem temperature?!
|
Citiraj:
Sam je jebaga kaj se mora otvarat sprijeda |
i položaj ventova je katastrofa, a da ne govorim o kvaliteti izrade i unutrašnjosti..
Centurion 5, 330kn, ja ga uzeo, i zadovoljan.. malo pogledaj reviewe po netu, uglavnom su istiniti... |
Ne bih se kladio da je to enermaxovo kučište jer na kutiji piše Enmax. Očito pokušaj plagijata. Ili sam ja u krivu:confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:confused: |
ovak dodaj još 300kn pa kupi chiftec i kučište i napajanje za nekih 700 kn...
istina da je skuplje al onda imaš kaj valja,jeftino kučište je out! lol il ak hoćeš kupi jeftino i flastere!!:clap: |
Zaključak je da ako ne može uzet i dobro kućište i dobro napajanje, neka uzme dobro napajanje. I to je to.
|
I također si napravi kućište od kartona:D
|
ima AOpen (Component pro) QF50 sa AOpen napajanjem za 380 kuna.
|
Dodaj još nešto novaca i za 500-tinjak kn kupiš Enlight kantu sa 350W napajanjem.
|
ma uzmi bilo što da je od poznatog proizvođača (ne nisu to codegen i ever power) ak sad nemaš love pričekaj, vjeruj isplatit će se...
ak ti kaj pomaže i ja sam bio ko ti. |
Buljo koje ti kučište koristis ne piše ti u sigu pa pitam nije valjda codegen ili everpower :D :D : nono :
|
Citiraj:
|
A čuj ja isto imam 3 venta s tim da mi stanu još dva : goood : : goood :
|
Citiraj:
A jel ko naišo negdje na ovo kučište.... http://www.3dvelocity.com/reviews/chenbro/gb2.htm |
Ima ga u feniksu. Ružnije od jedinice duplo skuplje i IMO neisplativo.
|
Citiraj:
|
To je isto kučište al im se slike ne podudaraju(u90% trgovina). Xpider na jedinici je dolazio sa bočnim pleksijem a gaming bomb bez.
Ista kučišta |
Citiraj:
Pogledaj link i sliku. tražim "II" (DVOJKU):confused: Sada sam ih zvao, imaju Xpidera ali Chenbro gaming bomb II nemaju................... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:30. |