![]() |
preporuka>mouse+keyboard
trebalo mi jedan ovakakv set. obavezno je da bude crne boje, bezicno,opticko i to je to. sto mozete preporuciti? cijena nije toliko bitna, sam oda je tipkovnica dobra i mouse precizan. ;)
|
logitech lx700(makar mi mis ne pase)
mislim da tipkovnicu nemres samu nac:beer: a mis vakako mx900 ili sa zicom mx510/518 |
logitech svakako...
tipkovnica bolje zicana... (jedino iritantno je F-LOCK ali to je mana vecine danasnjih tipkovnica)... a mouse logitech cordless optical... cca 220 kn i tipkovnica je bila 270 isto logitechova media keyboard zicana... meni savrsena kombinacija... |
šta ti znači da je tipkovnica dobra? dobra za pisanje ili igranje?
ja imam ultra x i mx 518, tipkovnica je očajna za iganje, al je zadovoljstvo na njoj pisat. miš je odličan, jedino šta je žičan. |
Citiraj:
|
ja na kompu imam lx700 garnituru a na drugom koji je iz funkcije sada labtek internet i mx 510 i mogu rec da mi je labtek bolji(opcenito najbolja tip koju sam probao) a mis je klasa za sebe(al su oboje zicani):beer: ja bi ti osobno to preorucio takvu garnituru
|
logitech di novo :D nego da se spustimo na zemlju :D
qalloy/mx 500 imam i predobro me sluze preporuka mx518/qalloy/logitech (koa ti najvise pase) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:59. |