![]() |
T-com podkrada...?
Ok, evo, ja se malo zainatio i koristeci Netlimiter 1.30 i jos 2 neovisna programa namjenjena mjerenju internet prometa (cisti sirovi RAW download i upload), otkrio sam da na svakih 0.5Gb prometa T-com napuacva jos MIN 10% pa do 25%.
A i realne brzine su degradirane 15-30%. Nego, mene najvise zanima promet, pa mi recite jeli tako i kod vas... : sniper : |
Re: T-com podkrada...?
Citiraj:
|
ZAISTA?!?... ja nikako ne prijelazim 39KB/s, a trebao bi dostizat 48KB/s, znaci 81.25% je ono sto ja imam na raspolaganju iliti ZAKINUT sam za 18.75%. Mom frendu je jos i gore on ne moze prijeci 36.2KB/s, znaci 75.42% na raspolaganju. Jao si ga onima koji su jebeno udaljni od glavne centrale, a blago onima koji su blizu. Jesi li ti medu potonjima? :burn:
|
Citiraj:
|
.....sto ce reci da iskoristavas 83.3%. Ali to nije ni vazno.
Ono sto me najvise muci je krada kolicine podataka, zato ljudi mjerite pa postajte... |
Ili prijeđite na flat rate...
|
Evo, daljnjim mjerenjem TVRDIM da T-com napucava CVRSTIH 20% prometa VISE. Mater im je!#m : finger :
|
Meni su danas poslali račun na 53kn. Spojen sam oko 7.6 i potrošio sam 1250mb.:confused:
|
Meni su gadno srušili brzinu. Kad je njihov majstor namještao i mjerio brzinu na t-com stranici bilo je 40-41kbps. Sad sam baš ponovo mjerio i bilo je 25!!!!
Šta da radim? |
neznam ali meni je brzina jaaaaaaako dobra tj najbolja u kvartu prosjecno skidam po 43-45kb/s zna se zalomiti kada skidam i po 66kb ali to je svaki treci dan......
Tako da sam zadovoljan jedino sto ove obracunske pakete sa njima muljaju debelo.... |
Citiraj:
Bit će da su razvili jako dobru funkciju za potrošeni promet! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:34. |