![]() |
Dajte procjenu molim vas
http://www.ekupi.hr/Acer-prijenosno-...vi-192302.aspx
valja li to šta...onako za surfanje, nista posebno, isplati li se to uzet???..sad vidim da je SATA disk..hmm |
Ja ga uzeo sestri u HGSpotu po istoj cijeni, uzeo produljeno jamstvo na 3 godine (+300-400 kuna) i vozi miško. Gore sam stavio Win7, sve najnormalnije šljaka i baterija je solidna. Za te novce ako ti treba surf i light upravljanje dokumetnima u 15,6" formatu, nema bolje, tj. jeftinije.
|
Citiraj:
|
Ja bi obavezno produljio jamstvo za takav laptop.
|
Da, i ja sam išao takvom mišlju. :)
|
Uglavnom uzela ga, na njemu neki linux linpus, jedva sam izinstalirala win xp jer nemam pojma o tom linpusu, osoba kojoj sam ga dala na poklon ne zna nac ni drivere za njega jbg...tak da veli da se ne moze normalno gledat film na njemu, preko cijelog ekrana da se rasipaju piksli i da blokira...da je kod mene ja bi sve to sredila..e jbg...bzvz ja imam dell pa nisam nikad na njemu isla film gledat i nemam pojma kako bi se vrtio film na njemu..nis ne treba ni nikom kupovat..to je zakljucak
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
aljkavo je kad ne rade funkcije na laptopu nakon te instalacije. 7ica ide na taj laptop bez ikakvog problema, i radi sve odlicno. Upravo mi stoji takav isti na stolu, samo nije kupljen u Ekupi nego u jednom drugom ducanu za 80kn vise. Pregazeno sve kaj je bilo na hardu, napravljene nove particije, i 7ica gore je sjela bez problema, radi sve kaj treba.
|
Citiraj:
|
Nedavno sam dobio takav jedan da dignem OS na njega.
Za tu lovu je super, kvaliteta izrade s obzirom na cijenu nije loša. Vrti 7-icu bez problema. Za net,office,mp3 kao stvoren. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |