![]() |
Canon Pixma Ip4300
Da vas pitam.. imam navedeni printer, ali nije dugo koristen, posto su nekad bile samo zamjenske boje bez cipa, pa sam morao prebacivat original cipove, pa se nakon nekoliko procesa sve zblesavilo to i printer je stavljen sastrane.. sad stoji jedno dve godine tako... pa posto sam zagledao da postoje zamjenske tinte sa cipom vec za nekih 20 kn, zanima me sto je moglo otic na printeru od stajanja, jel zapekla glava , da li se da ocistiti ili ne?
Ili da gledam neki jeftini epson za kojeg ce kasnije bit jeftinih tinti ... budzet mi je maximum 400kn |
Evo uzeo sam za probu orinkovu tintu sa cipom, samo crnu (deblju) i kad hocu pokrenut ciscenje glave, kaze da ne prepoznaje boju :/ Ima netko neku ideju ?
|
Ako je sa chipom mora prepoznati, vrati tintu gdje si kupio i moraju ti zamijeniti. Jučer je moj brat imao isti slučaj sa Epsonom i zamijenili su mu tintu.
|
Iso miki xD
Nakon 500 paljenja i gasenja i vadjenja i stavljanja boja, isprinta mi stranicu... iii to bez jedne pikice, savrsenstvo xD i sta je najbolje dobim plavu koju nisam ni promjenio... printer je stajao dobre 2 ako ne i 3 godine i na vrucinama bio... bez ciscenja glave xD Ne mogu vjerovati.. ocito ga onda nesto softwerski samo zeza :/ |
Eto to kako je isprintao taj jedan list, opet nece i do sad sam otvarao zatvarao da bi ponovo isprintao :/ Stalno javlja da ne prepoznaje boje... Ima netko rijesenje neko ?
|
Sličan sluča sa ovim "zapeklo" sam ja imao na MP550 i glave sam lagano ocistio vlaznom krpom i na drugoj strani je poceo normalno printati. Naravno nemam blage kako izgleda cartr. na tvom modelu.
|
može mi netko reći koliko vrijedi dobro očuvan ovakav printer , toneri su prazni
|
ne vrijedi nista..ako ima tinte, vrijedi onoliko koliko vrijede tinte u pola cijene s tim da ga treba testirati da li printa.
bilo kakva moguća ulaganja u takav polovni printer je totalno neisplativo zbog mogućnosti nabavke novog printera s jamstvom. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:31. |