![]() |
Live 8
U Japanu je već počelo.:)
Naravno-starim šišmišima i ljubiteljima Floyda je najzanimljivije okupljanje grupe, nakon ne znam ni sam koliko godina Roger Waters je pristao (zbog humanitarnog cilja koncerta) zasvirati sa starim "prijateljima"... Floydi sviraju u Londonu, info o svemu ostalom tu: http://www.live8live.com/ |
HRT+
Upravo praše U2:D |
ne dozivljavaju te bas:D ps tnx na infou :beer:
|
Neeee...moderator mora samo dati info-i to je to:)
Pričali smo o tome već i prije na Kristuševom threadu o metalu. Samo podsjetnik. Dotični moderator uživa u blagodatima civilizacije tipa frižider za Žuju, DSL i VIVO:D :D :D :beer: |
hehehehe :D
Blagdtai moderne tehnologje. |
Citiraj:
Dok puštaju ovakve ljige tipa blur&co osvježavam se bažulom i suhim mesom:p Usput skupljam zainteresirane da odemo na HTV umlatiti "komentatore":fuming: Tip zvuči kao kastrat, treba je seljača..."neću pričati preko vokala" veli dotična uredno lapradajući preko vokala:mad: |
Citiraj:
ps sad znam zas imamo manjak moderatora:)samo davaju info a ne rade posao:p (joke) OT:ps ps nek neko pliz promjeni elvisov stiki o postanju na konfama...jer ak ne dobijem okvirnu cjenu,te svrhu konfe...nemrem napravit to kvalitetno:beer: (obratih se raku vec prije al nikakav ogovor/reakcija itd) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A Prasićko mi je digao živac već danas u kvalifikacijama, već mi ga je pun k***c i njega i pljuvanja po nekim momčadima. |
Coldplay su ipak puno bolji od Blura.
A ovo komentiranje je za zatvor. Elton se baš razigrao zar ne?: giljotin : sniper : : suicide Oitam se koji su kriteriji za postat komentator na HTVu, inteligencija i osjećaj za trenutak sigurno nisu. Isus bože koji kretnoidni kometra ah da ipak je to bio Peter bla ne Peter Townsend imaju isto ime drugo prezime zar ne? UF!Dođe mi stisnut MUTE! ja Formulu iz principa gledam na njemačkom RTLu jer ovog debila nemrem slušat ko kad su on |
Citiraj:
Malo prije tip sa HTV-a govori koliko djece umire u Africi pjevušeći i afektirajući...ne mogu vjerovat... |
možda ga je upravo njegov dragi naguzio.:D
|
Jebote...ne mogu vjerovat...kaj se ovaj Simon LeBon oženio za kuharicu i trenira za Elvisovog dvojnika???:D :D :D
|
Baš sam htio reć da se ugojio!
A u spotu za ovo je bio kost i koža. |
Citiraj:
|
Možda al je bio prestar kad se javio priej dva dan.
Kaj? Bill Gates podržava ovo? Sam čekam da sve ode u PM i nastane jednan velki BSOD |
Citiraj:
Kaj se tiče Wiener Sängerknaben-il je kastrat ili je zaboravio mutirat:D :D :D |
jebote Green Day koje je to smeće od banda. Užas!
|
Citiraj:
ps opet nekog saljes u pm(privatnu poruku):p |
Green Day-puno bolje zvuče na studijskim albumima i spotovima nego u živo:D
Bolji su mi bili Die Toten Hosen :) |
ma znam ja za njih još od prije. Nikad ih nisam smatrao Punkom al su bili malomanje bezveze nego sada.
|
jelc to car prebolesni su mi (die toten hosen):D
edit : zaboravih spomenut ramstein:D |
Ajd neka netko snimi Floyde (Jelc?), please za nas koji nemamo satelitsku jer ne gledamo puno tv, a sad mi krivo.
|
Citiraj:
Još bum i začoril dok počnu:D |
Znaci nisam fulao? Hoces snimit' please?
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo da ih dočekam kvragu više... |
Cek kako ti slika nije bas?! Imas kablovsku ili satelit? Pada kisa?
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali preko Adriatic kabla:( I od kad je juče bila oluja gospoda nisu još narihtali sve kak spada...a i inače su "malo kvalitetniji". |
Vjerojatno ce se sve to pojaviti na nekom DVD-u, bas zelim vidjeti stare dinosaure kako opet praše:)
Da se nisu David i Roger zakacili u back stageu, pa niti nece izaci? Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |