![]() |
DvD->XviD sa Gordian Knotom - rezultat: MATROSKA
Dakle, kad sam opalio save & encode u gordian knotu dobio sam rezultat u matroska file obliku. I da bih ga mogao pogledat morao sam instalirat Matroska pack. Eh da, koristio sam Matroska konteiner. Codec je xvid 1.1.0 Beta
Kako da dobijem xvid file koji sam htio? Slican problem sam imao i sa AutoGK-om, samo sam tada dobio Avi umjesto Xvid! |
datoteke kodirane xvidom trebaju imat nastavak avi (najcesce)
doduse sam nastavak nije ni bitan jer video playeri datoteku prepoznaju po zaglavlju |
Da tako je. To sam u meduvremenu skuzio i sam. Ali prilikom pokusaja transformacije MKV file-a u .AVI. VirtualDubSubom, dogodi se error message u kojoj pise da nisam odredio tip kompresije zvuka. Sto i ne zelim jer zelim zadrzat AC3 zvuk, a ne kakav mp3. Eh da, htio bih prilikom tog prebacibanja ubacit i subtitlove koji su u vanjskoj textualnoj datoteci(ne srt, nego .sub & .idx), takoda da sve bude u AVI-u :beer:
|
Otvori taj file sa Media Player Classicom :)
|
Je tako je. Ali da bi radio, potrebno je jako dobro podesit Media Player Clasic. Npr. po defultu nece reproducirat AC3 nego stereo
i jos trebe loadat subtitles. Nakon toga sve 5. Ali ipak htio bih mkv integrirat sa subtitlovima i na kraju dobit .Avi |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=15141 Zvuk na Direct stream copy i video na Full processing mode. Odaberes kompresiju i preko VobSubovog filtera dodas titl. Jednostavno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:02. |