![]() |
Google Earth: Svijet na vašem dlanu
Skinuo sam program (ima 10 Mb) usnimio. Pokrenem ga al nikako da se konektam na server. Prvo neki login, registirram se dobijem login i šifru al kam s tim.
Evo još nekih linkova i informacija o programu. index.hr Google Earth – Explore, Search and Discover |
meni nije trazia nikakvu sifru,radi bez problema.
Bilo bi dobro da pokazuje sve izbliza, a ne samo vece gradove. |
meni ga neće skinut kaže ''Google Earth downloads temporarily delayed'':confused:
|
WorldWind 1.3 rulz ! ( http://worldwind.arc.nasa.gov/ ) Jedino je poželjna JAKOOOO brza veza na net :D
|
super, ovako nešto me baš zanimalo, ali nisam mogao naći ništa!
samo jean problem.. google earth ne mogu skinuti (delayed bla bla), a world wind zauzima 180mb?! khmm modem.... |
56k here:(
|
imate ga na DC++ za skinit.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
All Smart People Use Google You Appear Not To Be One Of Them www.justfuckinggoogleit.com |
Citiraj:
|
nema, mislim da je i lošiji ali je barem real time, nije neka prapotopna slika iz 2003. Nudi veliki izbor informacija i događanja i svašta ... i BTW veliki zoom je nkaj kaj se plaća i kaj ne voli država da se vidi pogotovo ne u real timeu. Mislim i GPS je mrak ali na nekim mjestima ima + - 100 - 1000m grešku :D kada to očitaš lagano ga ugasiš digneš ruku mahneš i vidno spremiš spravu u đep jel te od nekud vjerovatno gledaju neki momci sa nekim "dalekozorima" zašarafljenim za neki "kolac" ...
|
Znam da, stara tema, ali da ne otvaram (bez potrebe) novu.
Vodič kako postaviti vlastite slike na Google Earth pomoću Panoramio servisa. Postavljanje slika na servis - Google Earth |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:27. |