![]() |
Trine 2
Igra izlazi 6.12 u Americi, a u Europi 9.12. Također igra će se moći igrati i u multiplayer modu te naravno u single modu.
Platforme su: Windows(pc), Mac OS X, Linux, PlayStation 3, Xbox 360 Citiraj:
Slučajno sam vidio gameplay na playomaniji(max tv) i igrica mi se FUL svidjela. Jedva čekam da izađe :) |
predobro izgleda,iako nisam igrao prvi nastavak,ovo u coop-u :goood:
najvise mi se svida taj fantazijski svijet i grafika |
Prešao sam prvi dio :D Svakome preporučam da odigra, nećete se razočarati. Igrica je fenomenalna. :chears:
Jedva čekam dvicu da izađe. :) |
|
igra se.10/10 fali vise ovakvih igara
|
Strava je kako izgleda, grafika predivna ali prži grafu kao furmark.
U trineu 2 su mi temperature 7 stupnjeva više nego u ostalim igrama. |
odlicna igra, zabavna, dobre grafike, tako da u kompletu s pes 2012 postaje stalna postava na kompu
|
igram neko vrijeme već trine 2.Najviše me privukla blještava grafika koja stvarno je dotjerana kao dfa je neka bajka :) ali igra je užasno teška znam gubiti po 5,10 minuta na puzzlovima gledajući u monitor i pojma nemam što trebam napraviti :S priča je..pa bajka ^^ igram je najviše radi grafike a i malo mi falila neka 2D arkada :D.Fizika u ovoj igri je isto nešto posebno :S.Igram je na 1920x1080 sve max što se može pouključivati i stvarno jede pc ova igra oO?!
edit:obrisao igru....ide mi na živce što su stvarno te zagonetke previše :S napraviš 5 koraka i onda 10 minuta buljiš u neku glupu prepreku kako igrati :D ako imate živaca super igra ja nemam ^^ il sam glup :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:47. |