![]() |
nemogu update-at bios..
kad ga flasham i restartiram komp dignu se win. s crnim ekranom (kaze no vga hardware found) vidi se slika s baterlampom a (radi na svga) i tako s bilo kojom verzijom novog biosa predviđenog za moj laptop.. imam win7 ultimate 32 bitni:dobartek: vratim stari bios i sve ok.. |
Zašto onda uopće stavljaš novi BIOS? Drži se one stare: ako radi - ne diraj.
|
zato sto imam 6gb rama a win mi usable kaze samo 2.46 (po meni trebalo bi biti bar 3 i nešto) i dr. stvar zelim iskoristit maximaln i iz laptopa.. nemogu ukljuciti ili iskljuciti memory maping.. nema opcije u biosu.. mozda novi ima?
|
Citiraj:
|
ne, laptop podrzava do 8GB rana (2x4) ocita meni 6gb ali usable je 2,4 kako sam vec napisao...
|
ali nije bit to vec kako ovi iz HP-a stave novi bios a kad ga instaliras ugasi ti graficke kartice.. vidio sam da nisam prvi kome se to desilo.. skoro svi laptopi G62 serije..
|
Citiraj:
|
budem kad mi se bude dalo ...imam 200gb podataka i bezbroj nezapisanih lozinki pa je to vec problem..
|
Crko mi ventilator na HP G62 b55SM nakon malo čišćenja sa malim kompresorom, di se može nabavit ventilator da se zamjeni ili se može nešto drugo napraviti?
edit: malo sam ga pomako s nožićem i proradio je :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |