![]() |
PC Ekspert na INFO restartu
Sve vas pozivamo na INFO restart na kojem cemo demonstrirati overclocking suhim ledom, tekućim dušikom i podijeliti neke nagrade :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Oho, sretno vam bilo momci :)
Ako trebate kakvu pomoc oko kontakta sa Messerom ili materijala koji zelite nabaviti, slobodno se javite na PM, siguran sam da vam mogu dosta pomoci i nabaviti ono sto zelite :) |
Skoro da zajebem demonstracije na koje bi trebao ić sa svojim kolegama iz tvornice u četvrtak u ZG i sjurim se na ZV :D
|
Nice, vidimo se tamo. :)
|
Sajam bi mogel ostat bez struje dok upogonite FX-a :D
|
LOL :D :D
ponesite i kojeg intela da bar neki rekord, osim tdp-a, skinete :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
PCE prezentiranje će biti svakog dana ?
|
Danas je ponedjeljak 7.11, a ne utorak.
|
Citiraj:
Uglavnom zanima me baš, doći ću sigurno vidjeti :) |
Čim je Razer zadužen za klanje hardvera uzbuđenja neće nedostajati... a ni bijelog dima :D
|
Dolazim sigurno, ali u subotu
|
Bok! Ja sam mislio također u subotu. Ako bi mogli okvirno kaj bute koji dan i ~koje vrijeme! Nemam puno za vidjeti (retro kalkulatore i kompove, pc ekspert i interliber poglavito) pa bi bilo lijepo znati da se nešto isplanira!
|
me want live streaming
mislim da je protiv pravila ovo sto napisah gore na eng pa evo po naski :) ja b' to gledo na netu posto nemogu do zg-a :-p sretno s oc-om:) |
Citiraj:
|
:respekt:Odlicno, ajmo PC ekspert:goood:
|
Podržavam i dolazim, vjerojatno u subotu s ostalom rajom.
|
Eh, dosao bi i ja, ali necu moci. Pomazem poznanicima u spremanju nekog prostora, planiraju otvorit restoran za vegetarijance, mislim bolje da smo za te novce otisli na sajam, ali sta cu :D
|
Kada ce biti demostracije?
|
:Machineg: yea baby :respekt:
|
Citiraj:
|
Dice za faildozera bash i nema nekog smisla zbog visokog ili "nepostojeceg" cold buga, da si rjesio LHe barem za njega
|
eto mene žena pusti u subotu ,pa da vas malo škicnem :)
|
Jel bude kaj za jest?
I žderonje bi došle ako smiju. :D |
lkw_pkw
rezervirajte neki agregat od par kW u slučaju da FX napravi opterećenje na mreži:goood:
Dolazim u subotu sigurno posle posla |
Brod crew možda navrati u subotu :)
Mogli smo kasnije i neke mini žderonje organizirat :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11. |