![]() |
00442030513739 phone number
Dobio sam poziv na fiksni telefon sa ovog broja. Sin se javio i sa druge strane tražili mene ili ženu po imenu. Kad sam ukucao broj u google dobio sam mali milion linkova o istom slučaju, al nijednog odgovora. 08009000 također nema pojma o čemu se radi, al su mi stručno savjetovali da pitam informacije.
Ima li ko pojma o čemu je riječ. |
Koliko sam nabrzinu preletio, to te netko probao sa Skypea kontaktirat.
|
+44 je za UK predbroj, a 20 je pozivni za London. Sa skyp-a kada zoves ti ne pise broj jer je sakriven.
|
To je Skype Out broj, kao sto kolega Tutix rece...
|
Citiraj:
http://www.skype.com/intl/en/feature...online-number/ |
Stvar je u tome što nemam skype račun i što je poziv došao na fiksni telefon, i što je glas koji se javio na pitanje
tko zove, odgovorio - nema veze. Dali je neko isprobavao vezu i slučajno pogodio moj broj , nije više bitno. Ako neko ima što pametno napist pod ovu temu, nek napiše, onima koji su se javili - hvala. Meni je bitno da sam se riješio problema , u smislu tel. računa i kojekakvih povratnih poziva sa naplatom.......... |
Pa ne moraš ti imat Skype račun da bi tebe netko zvao na fiksni telefon. Vjerojatno neki žmukleri koji bi te zvali na besplatnu večeru/prezentaciju pa da kupiš kakav jastuk, poplun ili madrac, a zovu prek Skypea jer je jeftino :).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:31. |