![]() |
Brzina interneta
E ovako...treba mi pomoć jer sam tražio svugdje po netu i izgleda da je jako teško to naći...
Ako neko zna kolika je najveća ostvariva brzina i preko kojeg operatera...trenutno sam na T-comu i nisam zadovoljan brzinom...treba mi nešto brže... Trenutna brzina prema speedtestu Ping 32ms Download 4,04 Mbps Upload 0,17MbPs Dali je to dobra brzina ili ne... Hvala unaprijed!!!:fala: |
Pa ako imaš osnovnu brzinu od 4Mbita, onda ti je brzina ok. Nazovi ih i reci da ti povećaju na 10mbita ako ti je ovo već premalo, s time naravno da ćeš onda i više platiti. I moraš uzeti u obzir koliko ti je uopće dobra linija, tj da li ti mogu isporučiti tih 10Mbita (pogotovo ako imaš i maxtv, on ti uzme 5.5Mbita linije).
|
:hitthewal:
Kako mozes bit nezadovoljan brzinom (kojom? propusnoscu? pingom? sta?) u jednoj recenici, a onda u drugoj pitat "jel to dobra brzina ili ne"... :hitthewal: Plati vise i dobijes vecu brzinu. :stoopid: 300njak kuna je 16+ megabita, par soma eura mjesecno je gigabit up/down. |
Po ovom testu sto si naveo je sve ok za 4Mbit, ako mislis da ti net radi usporeno, provjeri kantu od virusa.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:04. |